Sabem que les modes sempre tornen, de fet mai no desapareixen, s'adapten als temps. Si ets de les que els agrada tenir l'últim crit en moda queda't a llegir aquest article. Tots els dies fem un volt per les principals marques 'low cost' per portar-te el millor al millor preu. En aquesta ocasió deixarem de banda les peces de vestir i ens centrarem en els complements. Des de fa diversos anys aquests han adquirit el seu propi protagonisme. Ja no són una mica més, ara són una part fonamental. Són els encarregats de posar el fermall d'or al teu abillament.

bossa clutchBossa clutch

El clutch torna a estar de moda

Les bosses són un indispensable en el nostre fons d'armari. Els necessitem per portar totes les nostres coses. Les claus, la cartera, el mòbil i una mica de maquillatge per estar sempre radiant. Hi ha infinitat de models i mides. Hem de tenir-los tots perquè de vegades ens vindrà bé utilitzar un shopper, com per exemple per anar a la platja o a una excursió amb amics, o un clutch per triomfar a qualsevol festa.

Un clutch és una bossa sense nanses amb l'aspecte d'una cartera. Normalment solen ser de mida petita i rígida. Peces ideals per anar de festa o de sopar. Una espècie de minibossa o bossa joia que utilitzen les dones per a la seva comoditat i elegància.

L'origen d'aquesta bossa data del segle XIX. Des d'aquell moment ja va ser concedit per utilitzar en festes. Oferia un plus d'elegància i distinció.

Pots aconseguir aquesta bossa clutch pell de napa per molt poc diners a Massimo Dutti. Una oferta que no es pot deixar escapar. De 79,95 euros a 39,95 euros. Confeccionat a pell bovina. Un compartiment principal. Tancament mitjançant cremallera. Folre interior.