Mango ha revolucionat les tendències de la temporada, amb unes ballarines que superen els estàndards i eleven un calçat tradicional a un calçat que pots portar perfectament amb els teus abillaments formals. De disseny flat, amb acabat en punta i una textura única que les converteix en la millor opció per portar-ne d'un costat un altre.

Mango troba la clau de l'estiu

Aquestes són unes ballarines de Mango amb molt estil i còmodes alhora, ja que es tracta d'un disseny de taló descobert que ja ens surt com de còmodes i fresques que són. Conserven un estil formal amb el seu disseny prim i estilitzat, amb tires que s'amarren al turmell i són ajustables per a més comoditat.

Alhora, són unes ballarines que cobreixen la zona dels dits per complet i acaben en una punta amb vora arrodonida que et permetrà combinar-les amb pantalons, faldilles llargues i fins i tot vestits, per a celebracions molt especials. Aquestes ballarines de Mango tenen un detall molt especial i és que estan confeccionades amb un disseny trenat que les ajuda a mantenir la forma i agrega aquest toc exclusiu que tant ens ha agradat.

Sabates de Mànec|Mango
Sabates de Mango

Tenen un tall arrodonit en la part davantera, que deixa veure gran part de l'empenya i s'assembla a les ballarines més elegants de sempre. Alhora, explica amb una plantilla a to i amb acabat llis, que s'emmotlla a la forma del peu i et garanteix les millors trepitjades, a més de ser molt còmoda per utilitzar durant els dies de calor i per diverses hores.

La sola per la seva part és bastant flexible, en color negre fent contrast i amb una petita elevació al taló per garantir-te trepitjades fermes i amb molta força. Aquestes ballarines de Mango a més estan disponibles en un color coral que ens resulta impossible d'ignorar. Si parlem de les seves talles, hem de donar-te una bona notícia ja que són unes ballarines que estan disponibles des de la talla 32 fins a la 42, així que trobar un número que s'adapti a les teves mesures no et resultarà tan complicat, això sí, no t'ho has de pensar gaire perquè comencen a esgotar-se.

Són unes ballarines úniques i que no hem vist en cap altre lloc, per això el preu per tenir-les al teu armari és de 49,99 euros.