L'estiu és en l'ambient. La pujada de temperatures convida a passar més temps al carrer, fer plans divertits i lluir peces fresques pròpies de l'estació. Un dels moments més esperats és el del canvi d'armari, marca un abans i un després. Al mateix temps que les bruses de gasa i bermudes tornen a veure la llum, hi ha carta blanca per fitxar peces de nova temporada i estrenar-les. Així doncs, en aquesta aventura de compres per reviure el fons d'armari estival, ja tens un modelet elegant? A Mango trobaràs un vestit de lli sense igual. És un somni.

Amb aquest temps i la infinitat de plans a la vista, es busquen peces que, simplement amb un complement o accessori, puguin passar de minimalistes a completar un look especial. Si hi ha una peça que es pot considerar 'tot terreny' en aquest sentit, aquest és el vestit. Amb això no volem dir que les faldilles curtes i les samarretes de tirants perdin popularitat, ja que són un clàssic. Però hi ha una equació que generalment no falla, sense importar les tendències: el vestit de lli. És la suma de dos factors importants (vestit i teixit fresc). A Mango, com sempre, porten la davantera amb una proposta immillorable.

Vestido lino cinturón1
Vestit lli cinturó / Mànec|Mango

El vestit de lli de Mango, un imprescindible per a aquesta temporada

Transpirable, còmode i fàcil de portar. Aquests serien els primers adjectius que descriurien a un teixit com el lli. És per això que, en aquest punt, a ningú no l'ha d'estranyar que sigui una de les estrelles més emblemàtiques de la temporada estival i que arrasi en pantalons, bruses i vestits. En la multinacional espanyola hi ha una àmplia gamma de vestits i novetats que molts sabran aprofitar, però, si estàs en plena recerca, et donem una pista.

El vestit en qüestió és blanc, llarg i amb faldilla evasé, escot creuat, tirants amples, cremallera lateral i sense mànigues. Inclou un cinturó del mateix teixit i color, amb la sivella de coure i és desmuntable, per la qual cosa es poden afegir altres complements en funció de l'estil que es pretengui aconseguir. És realment afavoridor pel contrast de volums, és a dir, fluid a la zona inferior, amb detalls elegants (com els plecs i l'escot) i lleugerament cenyit a la zona superior. A més, el cinturó és un detall que permet potenciar la cintura.

Vestido lino cinturón
Vestit lli cinturó / Mango

Aquest vestit resulta perfecte per a qualsevol estil de dona, perquè és femení i destaca la silueta. En definitiva, un bàsic que no ha de faltar en cap moment d'aquestes vacances i que es pot repetir a la primavera pròxima. Unit a això, és ideal per als plans d'estiu, incloent batejos, dinars i reunions de feina. Quant a les combinacions, serà el més fàcil. Prova bé amb ballarines, sabatilles de plataforma, espardenyes o sneakers, si es vol una cosa informal.

El vestit de lli de Mango costa 59,99 euros i va des de la talla XXS a la 4XL. Ho imagines? Un dia de turisme amb la vestimenta ideal.