Poques són les peces que s'han guanyat el lloc de mantenir-se en tendència durant tot l'any, i entre elles, per descomptat, es troba l'abric de llana. Ideal per a la tardor i per a l'hivern, aquesta meravellosa peça és simplement insubstituïble pel seu gran poder de protegir contra el fred. Si estàs buscant una peça com aquesta, però per un preu assequible, Mango la té per a tu.

Mango continua oferint als seus clients el millor en roba respecte a preu-qualitat, i aquesta vegada no ha estat l'excepció, ja que la firma low cost ofereix en aquest moment un abric de llana pertanyent a la col·lecció Committed que garanteix estil i protecció contra les baixes temperatures de l'hivern.

L'abric està folrat i confeccionat en un teixit amb barreja de llana reciclada. Quant al seu disseny, és recte, amb coll de solapa i màniga llarga. Així mateix, té botons efecte joia, dues butxaques frontals i dues butxaques de solapa amb botó en la part davantera. És tot el que busques per a aquesta temporada en una sola peça.

Abric de Mànec|Mango
Abric de Mango

Encara que ja t'hem esmentat alguns dels atributs que caracteritzen a aquesta peça, no t'hem parlat sobre el més captivador de tots: el seu preu. Doncs en el marc del Black Friday, Mango li ha aplicat una rebaixa del 25%, baixant el seu valor de 79,99 euros a 59,99 euros; així que si el que busques és un abric com aquest, aquesta és l'oportunitat perfecta per adquirir-lo.

Les talles disponibles d'aquesta peça van des de la XS fins a la XL. La més petita (XXS) i la més gran (XXL) s'han esgotat, però la firma promet reposar-les No la perdis de vista!

Per què incloure a la teva col·lecció un abric de llana?

Incloure a la teva col·lecció un abric de llana serà la millor inversió que pots fer, primer perquè és atemporal i pots utilitzar-lo en qualsevol època de l'any, a més, no només evitarà que et congelis, sinó que també et protegirà del fred, el vent penetrant, les precipitacions, i protegirà el teu cos dels refredats, alhora que et donarà elegància i refinament a la imatge.