Els estampats mai no passen de moda i les marques com Mango s'han encarregat d'oferir cada vegada nous dissenys que es converteixen en un èxit total i que a més són peces que totes volem tenir a l'armari.

És així com Mango ha convertit les lletres en vestit i eleva la tendència de les inicials a l'enèsima potència.

Les lletres mai no van agradar tant

Alguna vegada et vas imaginar que les lletres poguessin ser en una de les teves peces? Ja que Mango ho ha fet possible i amb un disseny senzill, efectiu, amb un estampat de lletres que està trencant totes les tendències.

El seu disseny és màniga llarga i arriba gairebé fins als turmells, la qual cosa ja ho fa un vestit que podràs utilitzar en ocasions especials i lluirà molt bé. Està dissenyat perquè puguis utilitzar-lo en el que queda d'hivern i també per a l'ús durant la primavera, doncs el seu teixit és còmode i bastant fluid.

Vestido Belinda de Mango

Vestido Belinda de Mango / Mango

Té un coll rodó que ho fa molt més casual i un detall frunzit en la part posterior que el fa cridaner tant per davant com per darrere. Si vols un vestit amb un toc atrevit, l'obertura lateral et permet mostrar una mica les teves cames i fer que llui molt més estilitzada.

Màxima comoditat i un estil únic

El folre interior et brinda màxima comoditat i a més et permet utilitzar-lo durant temps prolongats sense que resulti molest. A més d'això, és un vestit que combina pràcticament amb tot, per la qual cosa trobar unes sabates de taló alt o unes sandàlies que combinin amb aquest disseny no serà cap problema.

L'estampat amb fons i lletres blanques el fa encara més versàtil, doncs en ser colors neutres podràs combinar-lo pràcticament amb tot el que se t'ocorri i no desentonarà.

Hi ha diverses talles fins i tot disponibles, ja que pots trobar-lo des de la XS fins a la L, però hem de dir-te que no sabem quantes unitats queden de cada una d'elles, per la qual cosa, si estàs pensant a comprar-lo, no l'has de deixar per a gaire tard.

Busca-ho amb el nom de Belinda a la botiga virtual i fes-te amb el per 39,99 euros.