Les temperatures han descendit de cop d'un dia per l'altre i ens hem vist traient les jaquetes de l'armari. Per sort per a les amants de l'època de fred, ha arribat ha arribat un abric de pèl de la casa Mango, tal com les propostes street style de Nova York. El millor de tot és que està en rebaixa!

Elegant, sofisticat i atemporal són les tres paraules que ho defineixen perfectament. Aquesta peça dona un resultat tan espectacular a cada look, que val la pena tenir.

El més impactant de tot és que aquesta bonica peça tenia un preu de 99,99 euros i la firma li va aplicar un descompte que el va rebaixar a 69,99 euros. Bo, bonic i barat és la millor combinació de totes.

Temptació calenta i actual

Aquest abric fa honor al seu nom, ja que realment et protegeix del fred sense deixar de lluir increïble amb qualsevol abillament que l'acompanyis.

Està teixit de pèl i explica amb un disseny oversize mitjà sense tancament. Perfecte per a qualsevol combinació a l'estil passarel·la. A més té mànigues llargues, butxaques laterals i folre interior, detalls que fan més còmode l'utilitzar-ho.

Abric de Mànec|Mango

Abric de Mango

La seva elaboració està basada en 100% polièster i el seu folre té un 55% d'aquest mateix material i 45% de viscosa. És a dir, que la seva tela porta un color intens i alhora és resistent.

El seu color negre permet que puguis utilitzar-lo de manera versàtil, tant en una tarda freda com en una nit de festa. També pot ser bon candidat per acompanyar-lo amb un vestit elegant i gaudir d'un ric sopar.

Encara que requereix un manteniment de molta cura, aquest abric, pel seu estil, versatilitat i qualitat, ho val.

Les botigues físiques de la marca ja no el tenen a la venda. Si desitges adquirir-lo sol has d'ingressar a la pàgina web de Mango i sol·licitar-lo de manera online. Disposen de les talles XS, S, M, L i XL. Pensat per a totes les figures i mides.

Que el clima sigui fred no és sinònim que els teus outfit perdin estil, i Mango en aquesta oportunitat es va encarregar de demostrar-ho.