Mango és una d'aquestes marques que sempre troba la manera de reinventar-se i any rere any ofereix peces i ofertes a què difícilment podem resistir-nos. Però no és una qüestió de compres compulsives, sinó que realment són abillaments que pel preu que tenen, no podem rebutjar.

I això és el que probablement et passi amb aquesta opció que hem aconseguit, doncs és un comodí d'estil i és el vestit de Mango de 8 euros més buscat i amb més èxit ara a Espanya.

Clàssic i infal·lible

Es tracta d'un vestit amb disseny curt que podràs portar a qualsevol celebració especial, nit de festa, sopar i en moltes altres ocasions, lluint de molt estil. Té un toc clàssic i elegant que complementarà el teu armari sens dubte.

Vestit de Mànec|Mango

Vestit de Mango

En color negre que combina amb tot i un escot recte és el vestit que totes estan portant per aprofitar la temporada de rebaixes. Aquest escot recte el trobes tant en la part davantera com en la posterior, el que vol dir que manté l'estil clàssic el miris per on el miris.

Un dels detalls que està encantant a totes són les mànigues d'aquest vestit, ja que estan ajustades a l'espatlla, però alhora estan confeccionades en un teixit lleuger i terra que genera una espècie de campana i ones a la vora, que ens han encantat.

Per la seva part, el disseny del cos en general, és ajustat al cos, per la qual cosa s'emmotlla a la teva figura amb gran facilitat.

Si bé el seu disseny és bastant atractiu, el seu teixit a l'hora de ser confeccionat no es queda enrere, ja que aquesta peça combina polièster i elastà, per oferir-te un vestit flexible i còmode al moment d'utilitzar-lo.

Té un acabat envellutat en la part externa que ho fa fins i tot més elegant i atractiu, pel que podràs utilitzar-lo per a les teves ocasions més especials i estem segurs que no desentonarà. Finalment, les seves costures a la vora, li ajuden a mantenir la forma en tot moment i que puguis caminar amb més seguretat.

Aquest vestit es troba disponible a la secció de Mango Oulet i és que amb un 70% de descompte és un vestit que moltes estan portant. Al principi ho aconseguies per 26 euros, però ara pot estar al teu armari per tan sols 8 euros.

Si parlem de talles, has de saber que trobaràs disponibles des de la S fins a la L, encara que aquestes comencen a esgotar-se cada vegada més.