H&M atrapa les mirades de les més exigents amb una jaqueta màniga llarga, d'espatlles rectes, acabat amb textura bouclé, i en dos colors que resulten més que temptadors. Una jaqueta que arma la figura i amb tall d'estructura encantador.

H&M posa el llistó molt alt amb la seva nova jaqueta

Es troba a la secció de luxe de H&M i és una d'aquestes jaquetes que marca la diferència des del primer moment. Un disseny de coll rodó i semialt que estilitza des del primer moment, amb espatlles rectes i costures marcades que aporten la millor de les formes. Aquesta jaqueta té un disseny de mànigues llargues que es mantenen rectes i s'estenen fins als punys amb delicadesa, comptant amb vora acampanada per a un millor efecte i a més aportant comoditat.

Té un tall recte en tot moment per la qual cosa s'adapta a totes les figures amb més facilitat. És una jaqueta curta que arriba fins al maluc, comptant amb baix recte per a una millor forma i fent d'aquest un disseny que pots combinar amb faldilles, pantalons i dissenys de tir alt a la perfecció. Per reforçar l'estil recte i elegant, aquest disseny compta amb les clàssiques muscleres en la part superior que aporten forma i delicadesa, a més d'aconseguir aquest efecte esmorteït que li permet acoblar-se també amb molta elegància.

Jaqueta de H&M
Jaqueta de H&M

Compta amb un disseny de tancament ocult en la part davantera que aporta també estructura i conserva l'elegància en tot moment. Els detalls també diuen present en aquest disseny, ja que és una jaqueta que compta amb butxaques de pegat de mida mitjana i amb obertures als punys que acaba de convertir-la en una peça exclusiva. Per contribuir amb l'estructura i l'estil, aquesta jaqueta ve acompanyada d'un folre agradable al tacte, que manté la suavitat i també s'ha posat a to per no perdre l'estil ni per un segon.

Quant al teixit et podem avançar que és una jaqueta que s'ha confeccionat en polièster al 100%, tant a l'exterior com a la gorra, pel que la delicadesa i comoditat també estan garantides. Finalment, el seu acabat en teixit boucle eleva aquest disseny al màxim nivell d'elegància. Ho trobes en crema i en negre, ambdós en talles que van des de la XS fins a la XXL, i el preu per aconseguir-la és de 59,99 euros.