Estil i comoditat en una sola samarreta d'H&M que les més 'pijes' no han pogut deixar passar. Es tracta d'una samarreta amb mànigues àmplies, d'acabat suau i que trobes en dos models igual de temptadors per elegir.

Amb la nova samarreta d'H&M tindràs més d'un outfit assegurat perquè lluu bé amb tot i a més és atemporal, ja que s'adapta a qualsevol època de l'any. Es tracta d'una samarreta de coll rodó i gruixut, amb acabat enribetat en canalé per aportar-li aquest efecte clàssic i a més aconseguir el millor dels ajustaments en la part superior.

Una samarreta d'H&M per portar tot l'any

Aquesta samarreta té molt bon gruix i continua amb un disseny de costures marcades a les espatlles que a més estan lleugerament caigudes per aconseguir el millor dels efectes, adaptant-se a totes les figures per igual i sent un disseny que no passa de moda.

Samarreta oversize1
Samarreta oversize / H&M

Les seves mànigues conserven l'estil oversize, amb bona amplitud i moviment lleuger per aconseguir més comoditat mentre la portis posada, fent d'aquesta una samarreta perfecta per al diari i els dies en què la comoditat és la teva prioritat.

El disseny continua amb tall recte, mantenint-se folgada en tot moment i amb un llarg que s'estén per sota del maluc per acabar en un baix recte també, amb vora de rivet llis per millor acabat.

Dos models igual de temptadors a H&M

Tant el disseny com el teixit d'aquesta samarreta d'H&M són tota una temptació, ja que parlem d'un disseny que s'ha confeccionat en punt suau de cotó al 100%, per la qual cosa la suavitat i versatilitat estan garantides. Però a més, hem topat que hi ha dos models per elegir que segurament acabaran temptant-te per igual.

Samarreta oversize
Samarreta oversize / H&M

La primera d'elles és la samarreta de color blanc que compta amb estampat de lletres XL en la part davantera, amb la paraula SIMPLICITE i que sens dubte combinarà en més d'una ocasió. D'altra banda, ens trobem amb el model de ratlles estampades que combinen negre i blanc per generar el millor dels contrastos.

Ambdós models han estat llançats a les mateixes talles per la qual cosa tindràs diverses opcions per elegir, sent un disseny amb el que pots fer-te des de l'XS fins a l'XXL. El seu preu és el mateix per a ambdós models i això també farà que vulguis aconseguir ambdues, ja que ens hem topat amb que és un disseny que trobes per 19,99 euros.