H&M sempre té un as sota la màniga i aquesta vegada es tracta d'una faldilla texana de tall recte, amb costures marcades que aporten forma i efecte desgastat que et permetrà combinar-la una vegada i una altra amb els teus millors estils.

Una faldilla de H&M amb molt estil i de cotó

Aquesta és una faldilla de H&M que s'entalla a la figura per aconseguir la millor de les formes a la teva figura, amb un disseny de tir mitjà que li permet adaptar-se a la figura amb delicadesa i a més comptant amb efecte emmotllador als malucs.

Aquest disseny ressalta des del primer moment gràcies al seu tall llarg que s'estén per sota dels genolls, sent una faldilla que pots combinar amb sabatilles esportives, botes de canya alta i molt més.

Per conservar l'estil clàssic de les faldilles texanes de tota la vida, aquest disseny compta amb tancament de botó i cremallera a la part davantera, amb acabats metàl·lics per generar contrast i aconseguir un ajustament precís.

Faldilla|Falda de H&M
Faldilla de H&M

És un disseny que compta també amb les clàssiques butxaques que caracteritza a les peces texanes, també de costures gruixudes i comptant amb els dos botons davanters i posteriors que contribueixen amb la forma i el millor ajustament a la figura.

Compta amb costura marcada a la part posterior que fa d'aquesta faldilla una excel·lent opció per portar de diari, en ocasions especials o qualsevol dia que vulguis, ja que aquesta costura acaba en una obertura que ofereix moviment, llibertat i un toc delicat.

Per sortir-se una mica del convencional i que puguis combinar aquesta faldilla encara més, el color que ha elegit H&M per a la seva confecció és el gris denim, amb aquests tocs desgastats que ja t'hem esmentat i que són l'encant principal d'aquest tipus de faldilles.

Quant a talles, hem topat que ha sortit a la venda des de la 32 fins a la 50, encara que algunes d'elles ja comencen a quedar-se amb poques unitats. El seu preu està disponible també i és una faldilla que pots aconseguir des de ja per 37,99 euros.