Ikea sap molt de tendències i ho demostra amb aquest llum metàl·lic de pantalla àmplia, disseny circular i que compta amb un contrast de colors pastissos que li permeten adaptar-se a diferents estades amb facilitat.

El llum d'Ikea per decorar qualsevol espai

A la cuina, menjador o on vulguis, aquest llum d'Ikea és un encert de disseny per on el miris. Està dissenyada perquè puguis ubicar-la al sostre amb facilitat, explicant amb un cable llarg per a la seva instal·lació i una pantalla que parteix d'un cercle per aconseguir el millor dels efectes.

Aquest llum té una base circular, estreta i que combina blanc amb bedoll, per contrastar entre si i donar-li un toc minimalista a qualsevol estança. A la zona de la pantalla el disseny s'eixampla, amb un acabat elegant per combinar-se amb infinitat de decoracions.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Bunkeflo
Bunkeflo

Gràcies a la mida de la seva pantalla i la forma d'aquesta, el llum és capaç de dirigir la llum cap a la taula o l'illa de la cuina amb calidesa i una sensació agradable. El seu disseny és de llum directa i és perfecta per a sopars especials o ambientar els espais en qualsevol reunió.

Està fabricada en materials resistents i que li aporten un acabat llis i delicat, comptant amb una estructura d'acer i un revestiment en pols que li agrega una textura encantadora. També amb un ornament massís de bedoll, amb vernís incolor per aconseguir el millor dels efectes i contrastos.

Aquest és un llum d'Ikea que hem trobat en dos colors igual de temptadors, ja que hem topat amb ella en color vermell i també en color blanc, les quals combinen amb molts estils.

La trobes ara mateix a Ikea amb el nom de Bunkeflo i perquè tinguis una idea de la seva mida, t'avancem que té un diàmetre de 36 cm. Amb una valoració de fins a 5 estrelles, aquest llum pot ser a la teva casa per un preu de 49,99 euros.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA