Els robatoris als habitatges han augmentat notablement en els últims temps. Per això cada vegada hi ha més empreses que ofereixin serveis de seguretat per al domicili basats en alarmes i sensors que avisen directament a la policia, evitant així que els lladregots de torn puguin dur a terme la seva comesa o que algun desagradable grup d'okupes s'instal·li al teu habitatge.

No obstant això, aquests serveis no solen ser barats. Sovint impliquen la inversió de la instal·lació així com una quota mensual. Com si no tinguéssim més coses que pagar l'1 de cada mes.

Lidl posa a la venda un sistema de seguretat 'low cost'

Però atenció, perquè gràcies a Lidl pots obtenir un sistema de seguretat que et costarà menys de 23 euros i que no necessita cap manteniment ni quota mensual per funcionar.

Reflector solar LED amb sensor de moviment de Lidl

Reflector solar LED amb sensor de moviment de Lidl

Es tracta del reflector solar LED amb sensor de moviment que pots trobar ja a Lidl. El fabrica Livarno Home, proveïdora habitual de Lidl. I el seu preu és de 22,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Aquest reflector solar LED amb sensor de moviment de Lidl compta amb un sistema que consisteix en 50 LEDs d'alta qualitat d'unes 30.000 hores de durada que s'encenen quan perceben moviment d'algú al sensor, emetent una potència de llum de 806 lm amb una temperatura de color de 4000 K. I no truca directament a la policia, però t'alertarà que algú està entrant en la teva propietat.

El reflector solar de Lidl t'avisa de visites inesperades

Funciona amb llum solar, amb un panell posicionable, encara que també pots endollar-lo a la xarxa elèctrica. L'energia s'emmagatzema en una bateria d'ions de liti integrada de 1800 mAh i amb 7,4 V de tensió. Té una potència de 9 W. I disposa d'una brúixola per a una orientació òptima

Aquest dispositiu a la venda a Lidl és disponible en dos dissenys: blanc o negre. I el seu sensor té un abast de fins a 12 metres de distància.

Reflector solar LED amb sensor de moviment de Lidl

Reflector solar LED amb sensor de moviment de Lidl

Està fabricat amb materials resistents a la intempèrie. A més, compta amb una protecció per a l'aigua.

Finalment, les seves mesures són de 15 x 14,8 x 12,4 cm per al focus i de 20,6 x 15,8 x 1,45 cm per al sensor solar. I el pes total del pack s'acosta als 1.000 grams.