Ja estem en la tardor, i per tant, s'apropen els dies en els que tornarem a passar bastant fred, de manera que si desitges protegir-te de les baixes temperatures, especialment si ets aficionat a passar els teus caps de setmana a la muntanya o vols anar-te d'acampada, res com triar les millors peces aïllants. Si no n'has aconseguit una, Lidl té a la venda una samarreta interior tècnica per a dona que promet ser la teva millor aliada per entrenar quan les temperatures baixen.

Es tracta d'una samarreta amb interior tècnica per a dona amb zones de punt de canalé entreteixit que protegeixen del fred i aporten un extra de calor en les àrees del cos més sensibles al fred. El seu material transpirable DryAc és de fil barrejat d'alta tecnologia que absorbeix la humitat de la pell i l'expulsa a l'exterior. D'aquesta forma, ajuda que la pell es mantingui asseca i protegeix el cos del refredament augmentant el nivell de comoditat.

Així mateix, aquesta peça compta amb zones de ventilació compostes per una malla fina que milloren l'aireig. De la mateixa manera, ve amb canals flexibles que aporten més flexibilitat a les zones on més es necessita, oferint-te una màxima llibertat de moviment.

D'altra banda, un altre plus d'aquesta peça és la seva tecnologia, això ja que ve sense costures per a una gran comoditat, a part és molt elàstica còmoda al coll, i en la part baixa el seu ajustament és òptim, el qual manté la forma gràcies a la fibra Lycra. El millor de tot és que és apte per a tota mena d'esports a l'aire lliure.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Samarreta de Lidl
Samarreta de Lidl

Si desitges adquirir aquesta meravellosa peça ho pots fer visitant la pàgina web de Lidl o apropant-te a la botiga física del gegant alemany, on trobaràs una àmplia varietat de mesures que van des de la S fins a la XL.

Aquesta samarreta està disponible en diversos colors que són perfectes per entrenar: blau, vermell, negre i gris. En podràs incloure al teu armari qualsevol d'aquestes per un preu de tan sols 14,99 euros; encara que probablement acabis emportant-te totes.

Una samarreta ideal per a càmping i exercicis a l'aire lliure

La millor d'aquest tipus de peces és que a més de servir-te, si per exemple et vas de càmping a la tardor o a l'hivern, pots utilitzar també en el teu dia a dia quan els termòmetres baixin al màxim.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl