Estàs a la recerca de donar-li una nova pinta al teu bany? Aquest set de Lidl servirà perquè el teu WC llui com una veritable obra d'art sense haver de canviar massa, i el que és més important, sense haver de gastar molt.

 

Sempre és bo tenir cada secció de la nostra casa decorada al gust, i el WC no pot ser una excepció. És per això que la botiga alemanya ens ofereix aquest set de tapa i seient perquè completem l'aparença del nostre bany al gust.

 

Et presentarem dues opcions perquè escullis, ambdues en les quals no hauràs de gastar gaires diners, encara que una és més econòmica que una altra, però alguna cosa és segura, més de 30 euros no gastaràs, així que queda't amb nosaltres.

 

Lidl transforma les tapes i els seients del teu vàter amb un innovador sistema

Molt pocs són els que prenen el temps per decorar el seu bany, però val la pena. La primera opció que et portem costa 27,99 euros, es tracta d'un set de tapa i seient que està decorat amb diferents motius per transformar el teu vàter en art pur.

 

Tapa de WC

Tapa de WC

 

Aquest set està disponible en diversos models, els quals presenten una decoració variada. Uns tenen aigua, textures i un altre fins a un elefant, pel que podràs escollir el que millor t'agradi i s'adapti a tu.

La segona opció és molt més econòmica, però és possible que es pugui esgotar aviat. Es tracta d'un set igual, amb tapa i seient, però que presenta un disseny diferent, ja que posi diferents ratlles blaves posades sobre un fons blanc, la qual cosa també és agradable per als ulls. Aquesta tapa costa 15,99 euros a la botiga online de Lidl.

Ambdues opcions tenen bones mesurades i estan fabricades a bon material, el qual és capaç de suportar fins a 150 Kg de pes. A part, no hauràs de dificultar-te la vida si vols rentar-la, ja que són desmuntables i et facilitessin la neteja. Quin és el que més t'agrada?