Fa uns dies et parlàvem de l'aixeta extensible que té a la venda Leroy Merlin. Una aixeta per a la cuina que permetia rentar els plats amb total facilitat i que segurament hauràs vist a més d'un restaurant, i que ara pots tenir a casa per facilitar la tasca a l'hora de netejar la vaixella. I és que amb aquest tipus d'aixeta no has d'estar fent malabars amb els plats per arribar a tots els racons.

Però no és de l'aixeta de Leroy Merlin de la que et parlem a continuació, sinó de la que té Lidl a la venda. La distribuïdora alemanya també s'atreveix a desafiar a les grans multinacionals especialitzades en aixeteria.

Aixeta monocomandament de cuina amb mànega extraïble a la venda a Lidl

Aixeta monocomandament de cuina amb mànega extraïble a la venda a Lidl

Lidl té a la venda una aixeta extensible com el dels restaurants

Aquesta aixeta de Lidl la fabrica la marca Livarno Home, una de les proveïdores habituals de la cadena de superfícies germànica. I ho trobaràs a la venda per 37,99 euros amb tot el necessari per instal·lar-la.

En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament. Això sí, tingues en compte que aquest article està catalogada com a 'Producte Estrella', amb el que és possible que no tardi en esgotar-se.

Aixeta monocomandament de cuina amb mànega extraïble a la venda en Lidl1

Aixeta monocomandament de cuina amb mànega extraïble a la venda a Lidl

Permet triar dos nivells de cabal d'aigua

Aquesta aixeta de Livarno Home a la venda a Lidl compte amb una mànega d'1,2 metres de longitud. Està fabricat amb acer inoxidable i llueix un acabat cromat. I permet elegir entre dos nivells del flux de l'aigua: normal o difuminat. El podràs regular amb un botó que integra al capçal.

I com no, aquesta aixeta de Lidl permet regular la temperatura com qualsevol altra aixeta convencional. Encara que si el poses en la posició central només sortirà aigua freda. Això és gràcies a la funció d'estalvi energètic que integra.

Aixeta monocomandament de cuina amb mànega extraïble a la venda en Lidl2

Aixeta monocomandament de cuina amb mànega extraïble a la venda a Lidl