Hi ha tants tipus com gustos quant a la cervesa, però la majoria d'amants d'aquesta beguda estaran d'acord que les d'aixeta tenen un sabor especial. I per aconseguir aquesta refrescant beguda i perfecta per a qualsevol moment, sense sortir de casa, estan les aixetes o tiradors de cervesa. Últimament són l'aparell que fa possible que n'obtinguis una de bar llesta per prendre-la al saló, a la terrassa o on prefereixis. En aquest sentit, Lidl en té a la venda un que s'està esgotant ràpidament.

El barril assoleix poc més de mig metre d'altura i està fet pràcticament en la seva totalitat d'acer inoxidable. Compta amb una safata de degoteig extraïble i amb un indicador LED que et mostra la temperatura. A més, funciona a través de connexió a l'electricitat, encara que no en consumeix massa. També, compta amb una aixeta clàssica bastant fàcil d'utilitzar perquè puguem servir la cervesa fàcilment.

L'aparell compta amb un sistema de refrigerador termoelèctric que és silenciós, per la qual cosa no serà una molèstia tenir-lo en funcionament. El barril té una capacitat de fins a 5 litres, així que pot omplir bastants vasos. Manté la beguda a una temperatura d'entre 3r i 6è, la qual és molt bona per a la cervesa, i el millor és que pots omplir el barril de la beguda que desitgis.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Tirador|Pom de cervesa de Lidl
Tirador de cervesa de Lidl

Aquest petit electrodomèstic està pensat per als més sibarites, és una elecció formidable per beure cervesa acabada de tirar, freda, amb el millor sabor possible i fer-te sentir que l'estàs bevent en un bar.

Si desitges prendre unes cerveses des de la comoditat de casa teva pots adquirir aquest producte ingressant a la pàgina web de Lidl o apropant-se a la botiga física del gegant d'alemany. Només hauràs de pagar la xifra de 99,99 euros. És un electrodomèstic increïble per gaudir amb tota la família i amics.

Un tirador de cervesa que encaixa perfectament amb qualsevol decoració

El seu disseny és bastant elegant i té un aspecte de luxe, per la qual cosa podràs posar aquest tirador de cervesa a qualsevol part del teu minibar sense importar la decoració dels exteriors.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl