A mesura que s'apropa el bon temps som molt els qui ja ens imaginem gaudint d'una bona barbacoa. No obstant això, cal tenir en compte que l'habitual és necessitar bastant espai a l'aire lliure. Encara que no tant amb la barbacoa que Lidl té a la venda.

Es tracta d'una barbacoa que fabrica la marca Gill Meister i amb què amb prou feines necessitaràs espai per gaudir de la teva carn o les teves verdures a la graella. A més, gairebé no generarà fums, tal com anuncia el fabricant, amb la qual cosa podràs utilitzar-la tranquil·lament a la terrassa de casa teva. Això és gràcies al seu recipient tancat per al carbó.

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Graella Meister2

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Grill Meister / Lidl

Lidl té una barbacoa portàtil d'activació ràpida i pocs fums

Aquesta barbacoa a la venda a Lidl es caracteritza pel seu sistema de ventilació activa. Compta amb un ventilador regulable perquè puguis controlar la temperatura de forma senzilla, a més d'activar la barbacoa molt ràpidament. Aquest ventilador es pot manipular amb el botó giratori que integra.

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Graella Meister1

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Grill Meister / Lidl

D'altra banda, aquesta barbacoa de Graella Meister compta amb una carcassa amb bol doble, amb el que provoca poc escalfament i evita accidents. I també amb un bol per recollir el greix que és extraïble. I tant la graella com el bol interior són aptes per al rentaplats, amb el que netejar-la serà del més senzill.

A més, aquesta barbacoa és totalment desmuntable. Les seves mesures són de 34,6 cm de diàmetre i 24,5 cm d'alt. I el seu pes és de només 3,6 quilos. I cada compra inclou una pràctica bossa en la qual la podràs emmagatzemar per facilitar el seu transport i emmagatzematge a la llar.

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Graella Meister3

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Grill Meister / Lidl

Mesures compactes i preu contingut

Has de tenir en compte que aquesta barbacoa a la venda a Lidl funciona amb piles per encendre el carbó. S'alimenta de quatre piles AA. I cada compra inclou les primeres quatre, perquè o et tornis boig a última hora anant a buscar-ne unes.

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Graella Meister

Barbacoa de carbó mòbil amb ventilació activa de Grill Meister / Lidl

I atenció al preu, perquè et costarà bastant menys del que se sol pagar per una barbacoa de qualitat. Pot ser teva per 59,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.