Si la neteja de la llar és el teu via crucis particular, la cadena de supermercats Lidl també et proposa una solució per a aquest problema. Posa a la venda el robot aspirador VR ONE de la marca Vileda. Es tracta d'un aparell de fàcil maneig i intuïtiu, que podrem posar en marxa amb només pressionar un botó.

Com sabràs, la cadena de distribució alemanya Lidl ofereix un ampli catàleg de productes que van més enllà de l'alimentació. Entre ells, trobem múltiples productes que ofereix en parament i mobiliari, tots ells orientats a fer la vida més fàcil en la llar, i tot això a un preu sempre accessible al consumidor.

Robot aspirador VR ONE de Vileda a la venda en Lidl2

Robot aspirador VR ONE de Vileda a la venda en Lidl / Lidl

Ideal per a una neteja eficaç i intuïtiva

Aquest nou robot aspirador per a la neteja diària de Vileda disponible a Lidl funciona amb bateria i disposa d'un llarg període de funcionament sense haver de buidar-lo a la meitat del procés. Aquesta autonomia es deu a la bateria d'ions de liti d'alta qualitat de 2200 mAh de capacitat i al dipòsit de pols de 500 ml que necessitarà diverses sessions per omplir-se.

A més, el robot de la marca Vileda i que comercialitza Lidl compta amb una obertura de succió de grans dimensions i dos patrons de navegació alternatius (en ziga-zaga i automàtic) per a una neteja òptima. El robot és apte per a tots els terres durs i catifes amb una longitud de pèl de fins a 1,5 cm.

Robot aspirador VR ONE de Vileda a la venda a Lidl

Robot aspirador VR ONE de Vileda a la venda en Lidl / Lidl

Així mateix, la seva eficiència es deu que també supera els llindars de les portes i les vores de les catifes gràcies a les "rodes flexibles". També disposa d'amortidors tous per protegir els mobles dels possibles friccions, així com sensors d'escales que les detecten i eviten automàticament.

Fabricat amb materials de qualitat

Quant a les seves dimensions, aquest robot aspirador que ven Lidl mesura 32 cm de diàmetre per 7,5 cm d'altura. El seu pes és d'1,9 kg.

Robot aspirador VR ONE de Vileda a la venda en Lidl1

Robot aspirador VR ONE de Vileda a la venda en Lidl / Lidl

Finalment, aquest eficient robot aspirador de Lidl té un preu de 109,99 euros, amb la qual cosa suposa un descompte important, ja que el preu anterior era de 219 euros. Però has de tenir en compte que és un 'Producte estrella', amb el que és possible que no tard en esgotar-se. Això sí: aquest article només estarà disponible a través de la pàgina web. I té unes despeses d'enviament de 3,99 euros.