Tots tenim passions diferents, l'important és perseguir-les fins a complir-les. Convertir-te en un expert o experta de la cocteleria pot ser la teva, però potser t'has limitat per no comptar amb els estris necessaris per arrencar.

És normal, la primera inversió no sempre és tan fàcil de fer. Encara que Lidl té una alternativa per preparar còctels amb tot el necessari i que s'adapta tant al nostre pressupost que no voldràs deixar passar l'oportunitat de fer-te amb el teu propi set.

Bons acabats i preu low cost per al set de Lidl

Aquesta sembla una combinació difícil d'aconseguir, però Lidl ho ha aconseguit. I quan t'assabentis de tot el que porta sentiràs que pots emular Tom Cruise a la pel·lícula Cocktail.

Set de cocteleria a la venda en Lidl1

Set de cocteleria a la venda en Lidl / Lidl

El primer atractiu i que ens fa decantar-nos per aquest set de Lidl és que està fet en acer inoxidable de gran qualitat, el que et garanteix moltes preparacions amb el mateix set i sense preocupar-te per danys al cap de poc temps d'ús.

Resulta un dels més complets perquè compta amb 12 peces perquè puguis preparar tots els teus glops i combinacions sense necessitat de buscar elements addicionals. Des de barrejar o refredar fins a netejar. Tot el que necessites ve inclòs en aquest set.

Ni més ni menys

Començarem per parlar del producte principal: la coctelera. Compta amb una capacitat de 750 ml. Porta la tapa inclosa i la mida i forma que coneixem tradicionalment per a aquest tipus d'accessoris. Té les característiques necessàries per barrejar totes les begudes que se t'ocorrin.

Set de cocteleria a la venda a Lidl

Set de cocteleria a la venda en Lidl / Lidl

D'altra banda tenim el filtre de gel, un element indispensable amb què pots refredar les teves begudes, però evitant que el gel caigui directament en els glops que estiguis preparant.

Aquest set de Lidl compta a més amb 3 abocadors per a ampolles, la qual cosa et permet servir les begudes sempre per igual. Així mateix, compta amb una cullera de bar amb un disseny que et facilita el control de la mateixa i fa que l'agafament sigui molt més segur.

La resta d'accessoris fan el complement perfecte. Inclou maça per a neteja, pinça per a gel, tirabuixó i obridor. Tot això inclòs per un preu de 17,99 euros. I el millor és que pots portar-ho tot al rentaplats i no passarà res.