Ja saps que el catàleg de Lidl és canviant. Sobre tot el que conté els productes que s'allunyen de l'alimentació. En ell, la distribuïdora alemanya afegeix novetats sovint que deixen d'estar a la venda quan s'esgoten.

No obstant això, hi ha articles que arrasen i que la multinacional decideix tornar a posar a la venda al cap d'un temps. I és el cas de la proposta que ocupa les següents línies.

És un dels productes estrella de Lidl. I ja s'ha esgotat en un parell d'ocasions, però ara Lidl l'ha recuperat perquè puguis ampliar les possibilitats a la teva cuina.

Lidl torna a posar a la venda la iogurtera de SIlverCrest

Es tracta de la iogurtera de SilverCrest. Un electrodomèstic que era molt popular a les cuines dels anys 70 i que en els últims temps s'ha tornat a posar de moda. Això és principalment perquè cada vegada són més els consumidors que trien preparar els seus aliments a casa i evitar els processats dels supermercats.

Iogurtera a la venda al web de Lidl2

Iogurtera a la venda al web de Lidl / Lidl

Aquesta iogurtera està dissenyada per preparar fins a set iogurts naturals amb total facilitat. I com dèiem, és un dels 'Productes estrella' de Lidl, amb el que no serà estrany que torni a esgotar-se.

Et recordem algunes de les seves característiques. Aquesta iogurtera de SilverCrest funciona endollat al corrent amb un cable de 80 cm que ofereixen un ampli radi d'acció. I té una potència de 18 W.

Iogurtera a la venda al web de Lidl

Iogurtera a la venda al web de Lidl / Lidl

Aquesta iogurtera a la venda a Lidl inclou 7 pots amb tapa de rosca. Tenen una capacitat de 180 ml cada un. I són aptes per al rentaplats.

Disponible només en la pàgina web

Així mateix, el dispositiu compta amb un pilot lluminós de control perquè sàpigues en tot moment si la màquina està preparada. I la base està fabricada amb acer inoxidable que la fa duradora, resistent i fàcil de netejar. I a tot això suma uns peus antilliscants que garanteixen estabilitat. Aquesta màquina de fer iogurts pesa 1,99 kg.

Iogurtera a la venda al web de Lidl1

Iogurtera a la venda al web de Lidl / Lidl

Un electrodomèstic de SiverCrest a la venda a Lidl que pot ser teu aquests dies per 12,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.