Al món modern, on la comoditat i l'eficiència són aspectes clau en les nostres vides diàries, tenir eines versàtils i pràctiques per realitzar tasques domèstiques és fonamental. Amb el seu disseny portàtil, funcions versàtils i facilitat d'ús, és una eina imprescindible per a qualsevol llar moderna.

És per això que Lidl presenta el netejador a pressió recarregable de Parkside, una solució innovadora que funciona sense necessitat d'estar connectat a l'electricitat. Aquest netejador a pressió recarregable de 20 V de Lidl és ideal per a zones on no hi ha connexió elèctrica o d'aigua, oferint una solució portàtil i convenient per a una varietat de feines de neteja a la llar, el jardí, el càmping, els cotxes i les embarcacions. A més, també és apte per regar plantes, la qual cosa el converteix en una eina multifuncional per a múltiples usos.

La solució ideal per eliminar tota la brutícia és a Lidl

Una de les característiques més destacades d'aquest netejador a pressió de Lidl és la seva funció d'aspiració automàtica, que permet utilitzar fonts d'aigua alternatives, com un dipòsit d'aigua, una galleda o una cisterna. Això proporciona una gran flexibilitat i comoditat en realitzar tasques de neteja en llocs on no hi ha accés a una font d'aigua tradicional.

Netejador a pressió recarregable de Parkside
Netejador a pressió recarregable de Parkside

/ Lidl

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

La llança del netejador ve amb un pràctic broquet multifunció que ofereix 6 tipus de polvorització diferents, la qual cosa permet adaptar la intensitat de la neteja segons les necessitats específiques de cada tasca. A més, el sistema de connexió Quick-Connect facilita el canvi d'accessoris de forma ràpida i senzilla, la qual cosa augmenta l'eficiència durant l'ús.

Costa menys de 35 euros a Lidl

Amb una pressió màxima de 25 bar, aquest netejador ofereix una neteja suau però eficaç, la qual cosa el fa perfecte per a una varietat de superfícies i aplicacions. La mànega d'aspiració de 6 metres amb filtre desmuntable garanteix un rendiment òptim i una neteja sense esforç en àrees de difícil accés.

Netejador a pressió recarregable de Parkside1
Netejador a pressió recarregable de Parkside / Lidl

El Netejador a pressió recarregable de Parkside ve amb una sèrie d'accessoris, inclosa una llança pulverizadora, un broquet amb dipòsit de detergent, una mànega d'aspiració i una ampolla de detergent. Tot això ve en una pràctica bossa de malla per facilitar el seu transport i emmagatzemament. I el millor de tot, està disponible exclusivament en línia a Lidl a un preu accessible de 34,99 euros.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl