Volem parlar de la vaporera Russell Hoobs que Lidl té al seu catàleg i que ha suposat un veritable èxit a causa de la forma en què treballa, ja que és ideal per fer menjar de la forma més saludable possible sense cap tipus d'inconvenients.

Té molt bon aspecte i tocs de luxe que li fan ser una vaporera moderna i amb funcionalitat de primera que li permeten funcionar a la perfecció (potència de 800W, maneig senzill, vaporera espaiosa i altres).

Té gairebé 5 estrelles com a valoració a la botiga online de Lidl i en aquest mateix lloc podràs trobar aquesta vaporera per només 34,99 euros, preu que ens sembla genial ja que aquesta és una vaporera d'alta capacitat, ideal per cuinar grans quantitats de menjar.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Vaporera de Lidl
Vaporera de Lidl

Russell Hoobs sap com fer electrodomèstics i aquesta vaporera és la prova d'això

Aquesta vaporera no només és atractiva a la vista, sinó que funciona com molt poques. La seva cocció suau mitjançant vapor permet fer tota mena d'aliments, des de verdures fins a carn i peix, però mantenint el sabor i els nutrients dels mateixos sense que es perdi res.

Compta amb un temporitzador de 60 minuts amb desconnexió automàtica i té 2 obertures laterals d'ompliment d'aigua, el que fa que sigui bastant senzilla d'utilitzar, a més que també té indicador frontal del nivell d'aigua, la qual cosa s'agraeix per ser a l'arracada d'això.

Té 3 recipients de plàstic que podrem apilar un a sobre d'un altre per cuinar diferents aliments per separats i així prevenir que les olors i sabors es barregin, però el millor de tot és que cada un d'aquests recipients té una capacitat aproximada de 9 litres cada un.

És ideal per cuinar molt, per la qual cosa és una vaporera ideal per a famílies grans, sobretot perquè és fàcil d'utilitzar. La compra inclou 2 anys de garantia amb la vaporera i només et costarà menys de 35 euros, la qual cosa en vista de qualsevol amant del menjar sa resulta una veritable ganga.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Lidl