Lidl presenta Way to Go, una nova marca de xocolata de comerç just en col·laboració amb Fairtrade i amb la marca propia del supermercat, Fin Carré.

Lidl presenta Way to Go

Els supermercats alemanys que arrasen al nostre país presenten la nova gamma de tauletes de xocolata Way to Go, una selecció de productes de comerç just i disponible en diversos gusts.

 

Way to Go / Lidl

La cadena alemanya de supermercats presenta la nova gamma de tauletes de xocolata en diferents sabors i amb garantia de qualitat prèmium / Lidl

Inclou xocolata negra, amb llet, amb caramel salat i nous pacanes amb coco. I totes costen menys de dos euros a totes les seves botigues i tenen garantia de qualitat prèmium.

 

Way to Go / Lidl

Way to Go és la nova gamma de xocolata de comerç just de Lidl, que val menys de dos euros / Lidl

El factor que les diferencia és la iniciativa de Lidl amb Fairtrade, el segell de productes de comerç just arreu del món.

El cacau utilitzat per fabricar les tauletes prové de la cooperativa Kuapa Kokoo, a Ghana, en col·laboració amb agricultors locals que amb aquesta idea s'asseguren una font d'ingressos i un salari digne, assegura la cadena al seu web.

Nova xocolata de comerç just

Amb l'inici de la producció ja s'han contractat 18.000 agricultors i s'ha aconseguit implementar 8.000 cursos de formació per a plantacions en les escoles, que hauran de garantir en el futur que la producció sigui totalment sostenible i respectuosa amb el medi ambient, afirma la marca.

Segons indiquen, la compra d'aquesta xocolata recaptarà fons per a la iniciativa amb Fairtrade, que inverteix en la formació d'agricultors per a garantir la sostenibilitat i dignitat de les plantacions.

 

Bombones / Lidl

L'assortit de bombons de Lidl també és de comerç just i ara ha estat rebaixat de forma permanent a 2,89 euros el paquet de 470 grams / Lidl

Aquest nou producte se suma a l'assortit de bombons, també en compromís amb comerç just, que ja oferien a través de la marca Fin Carré.

Aquest paquet de 470 grams, que abans costava 2,89 euros ha estat rebaixat de forma permanent a 2,79 euros.

Inclou bombons amb fruits secs i de xocolata negra i amb llet. És ideal per a reunions familiars i d'amics, per acompanyar el cafè o per regalar.