En l'actualitat són moltes les persones que prefereixen preparar els seus menjars a casa. Sobretot des que els preus dels productes del supermercat s'han disparat. I si ets d'aquestes persones, el producte que ocupa les següents línies t'encantarà.

Perquè comprar una hamburguesa ja feta segurament et sortirà més car que comprar els trossos de carn i picar-los a casa teva. A més, podràs triar les proporcions de forma exacta, elaborant unes hamburgueses al teu gust.

Lidl té a la venda una picadora de carn perquè et facis les teves pròpies hamburgueses i altres productes

Això ho podràs fer gràcies a la picadora de carn que té Lidl a la venda al seu catàleg online. Una màquina que es convertirà en una de les teves millors aliades a l'hora de realitzar les teves preparacions a casa. Un electrodomèstic molt fàcil d'utilitzar que et permetrà estalviar uns quants euros a la llarga.

Picadora de carn de SilverCrest
Picadora de carn de SilverCrest / Lidl

Aquesta màquina la fabrica SilverCrest, una de les proveïdores habituals de Lidl en electrodomèstics. I és una màquina molt versàtil gràcies als quatre accessoris intercanviables que inclou. I també serà efectiva gràcies a la fulla d'acer inoxidable que integra.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl

Aquesta picadora de carn és molt fàcil d'utilitzar. Té una potència de 350 W. Disposa d'un tauler de control intuïtiu de tacte suau que inclou un interruptor d'encesa/aturada, així com una funció de retrocés. Mentre que la ranura d'ompliment, les boques d'entrada i la rosca transportadora estan fabricades amb alumini fos a pressió. Això garanteix una llarga durabilitat. I és capaç de processar un quilo de carn per minut.

Aquesta màquina a la venda a Lidl no només serveix per fer hamburgueses

Canviar els accessoris d'aquesta picadora de SilverCrest serà molt senzill. Només hauràs de prémer el botó desbloquejador. I també és molt fàcil de netejar gràcies a les seves parts desmuntables.

D'altra banda, aquesta màquina a la venda en Lidl compta amb un sistema per guardar el cable molt pràctic per quan toqui emmagatzemar-la. I munta ventoses a les potes per garantir seguretat.

Picadora de carn de SilverCrest1
Picadora de carn de SilverCrest / Lidl

A més, no només serveix per fer hamburgueses. Això és gràcies als accessoris que inclou cada compra. A saber:

  • Ranura d'ompliment amb empenyedor
  • 3 discos perforats (gruixut: 7 mm, mitjà: 5 mm, fi: 3 mm)
  • Accessori passapuré
  • Accessori per a salsitxes
  • Accessori per a mandonguilles
  • Accessori per a galetes
  • Inclou 4 receptes

Les dimensions d'aquest producte són contingudes. Mesura 30 x 15 x 32 cm. I el seu pes és de 3 quilos. Gràcies a això transportar-la o emmagatzemar-la no serà un problema. En tot cas has de tenir en compte que funciona endollada al corrent elèctric.

Aquesta picadora de SilverCrest està disponible al web de Lidl per un preu de 44,99 euros. Això sí: tingues en compte que està catalogada com un 'Producte estrella', amb la qual cosa és possible que les existències s'esgotin molt aviat.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl