Fregar els plats. Una tasca que ha creat als millors especialistes de l'art de l'escaqueig. I és que no hi ha gaires més tasques que generin més sensació de rebuig i mandra.

El que si són molts són els que pensen sovint a comprar-se'n un i acabar amb la que és una de les situacions que més discussions genera a casa. I és que tenir un rentaplats canvia la vida. I la visa. Encara que això últim el no sempre és per bé.

Lidl posa a la venda un rentaplats compacte portàtil

Tenir un rentaplats genera un estalvi important a la factura de l'aigua, ja que es gasta molta menys quantitat alhora que és més eficaç. No obstant això, ens encareix la factura de la llum. Per no parlar dels alts preus que proposen molts fabricants. I a més, al lloro amb la mida de la cuina.

Uns problemes que et pots estalviar amb el rentaplats que Lidl té a la venda. El fabrica la marca Silvercrest. I el seu preu és de 199,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Rentaplats compacte de Lidl1

Rentaplats compacte de Lidl

Ideal per a cuines petites

A canvi tindràs a casa un rentaplats compacte portàtil que, en ser molt petit, no consumeix l'energia d'un de gran. Té una potència de 860 W.Y no requereix connexió d'aigua, ja que disposa d'un dipòsit de 5 litres.

Aquest rentaplats a la venda a Lidl ofereix 5 programes de neteja: intensiu, ràpid, ecològic, vidre i parament de nadons. Mesura 42 x 43,5 x 43,5 cm i pesa 14,5 kg, i al seu interior té capacitat per a entre dos i tres coberts. Mesures que, a més, ho fan factible per emportar-te'l en les teves escapades.