Si hi ha una cosa que vagi associada al cinema, això són les crispetes de blat de moro. I tenint en compte la creixent oferta de plataformes de vídeo sota demanda, no poden faltar a casa teva si ets amant del cinema.

Actualment existeixen diferents opcions per gaudir d'unes crispetes a casa. Una d'elles és comprar-les hi ha fetes en bossa. Encara que aquestes no són recomanables pel seu alt contingut en conservants perquè es mantinguin cruixents. I és que tots/as sabem que unes crispetes, com a mínim, han d'estar acabades de fer.

Una altra opció ràpida és comprar-les de microones. Són barates i les tenim preparades en un parell de minuts. I si no tens micro, també pots optar a fer-les amb el mètode de la nostra àvia: a la paella. Un rajolí d'oli, sal, blat de moro i foc mitjà lent, i en 10 minuts tindràs unes crispetes artesanals delicioses.

Però sent realistes, mai no arribaran a saber com aquelles originals que compràvem a la màquina del parc d'atraccions o les acabades de fer que podem comprar abans d'entrar al cinema. Ni tan sols les que fem a la paella. I ni de bon tros les que surten del microones.

Lidl recupera la màquina de crispetes 'estrella'

Les que sí que sabran com aquelles delicioses crispetes són les que podràs fer amb màquina de crispetes que Lidl ha posat de nou a la venda. Aquesta màquina de crispetes va estar esgotada durant un temps a la cadena de supermercats, però la multinacional alemanya ha reactivat la seva venda en la pàgina web. El seu preu és de 16,99 euros. Encara que n'hauràs d'afegir uns altres 3,99 € en concepte de despeses d'enviament. I si lavols, donat pressa, dons el més segur és que torni a volar.

Palomitero a la venda en Lidl1

Aquesta màquina de crispetes la fabrica SilverCrest i està catalogada com a 'Producte estrella'. I amb ella podràs fer fins a 60 grams de crispetes cada dos minuts. Aquesta màquina de crispetes, a més, funciona amb aire calent, amb la qual cosa tindràs crispetes saludables amb poc greix.

Funciona endollada a la xarxa elèctrica amb un cable d'1 metre que et permetrà un ampli radi d'acció. Compte amb una tapa desmuntable. I disposa d'un dosificador integrat per fondre mantega.

Palomitero a la venda a Lidl

A més, les dimensions d'aquesta màquina de crispetes de Lidl són de 14,6 x 13,4 x 26,5 cm i el seu pes és de 714 g, amb la qual cosa no serà un problema portar-te'l on vulguis.