Sense la Thermomix barata de Lidl -que va haver d'enterrar després de perdre una batalla judicial contra la marca propietària de la patent original- ara la cadena de supermercats alemanya torna a la càrrega. Lidl ha presentat un nou robot de cuina barat després de treure del mercat Monsieur Cuisine.

Lidl posa a la venda Prospero per 200 euros

Lidl ha tret al mercat el seu nou robot de cuina sota el nom de Prospero, i està cridat a ser el nou electrodomèstic barat líder de la cadena de botigues. Prospero és de la marca Kenwood i val menys de 200 euros. Exactament, es pot comprar a la botiga de Lidl per internet per 199,99 euros. La cadena alemanya ja ha avisat que a l'Estat espanyol el producte anirà arribant amb comptagotes i que caldrà paciència.

Prospero 002

Imatge del nou Prospero, de Lidl: el nou robot de cuina barat / Lidl

Agradarà als fans del Lidl, el nou robot de cuina barat?

Faltarà veure si els fans de Lidl la devoren igual que amb la Thermomix barata que l'empresa va posar a la venda i que li van prendre de les mans. Després de ser retirada del mercat per culpa de la derrota judicial que van patir contra els legítims propietaris de la patent, ara Lidl s'ha tret de la màniga un nou robot de cuina barat, que si bé no té moltes semblances amb la Thermomix -que té un preu de gairebé 1.200 euros- sí que en pot ser un bon substitut.

Prospero 001

Imatge dels complements que porta el nou robot de cuina de Lidl / Lidl

Prospero, la nova Thermomix barata de Lidl

La potència per a cuinar és de 1000 Watts, segons detalla Lidl en la presentació del seu nou producte estrella. El robot de cuina inclou una app, també de la marca Kenwood World, que inclou receptes. Una eina que també tenia la Thermomix barata de Lidl, ja eliminada de tot arreu.