Fer un menjar amb amics i familiars a casa pot ser un dels millors plans per als dies d'estiu. Lidl sempre ajuda en aquest sentit pel seu gran contingut de producte de basar dedicats a la barbacoa. I avui té a la venda un wok que farà que tots els menjars a la terrassa o el jardí es converteixin en una mica molt més gratificant. Aquest estri és perfecte perquè pots cuinar en ella moltes coses alhora gràcies a la seva zona de cocció.
Es tracta d'una paella rodona la principal particularitat del qual és que està bombada en el fons, per la qual cosa resulta ideal per saltejar verdures o carns, a través d'un moviment constant denominat en la gastronomia xinesa com a "wok hei".
És un accessori per cuinar també en barbacoes o graelles. Està fet de ferro fos, compta amb un format circular de bona profunditat i disposa de les següents dimensions: 31,5 cm de diàmetre més 36 cm d'altura. Pesa 4,4 quilograms, és compatible amb equips de gas, de carbó i també es pot utilitzar directament sobre el foc. En un altre context, inclou 2 nanses per maniobrar còmodament i resisteix temperatures de fins a 250°C. És de la marca Grill Meister, és de color negre.
Amb una alta conductivitat tèrmica, aquest wok és perfecte per utilitzar a la barbacoa i cuinar els nostres vegetals. També és apte per a cuines de gas i elèctriques, així com per a forn.
Són fonamentals per elaborar una gran varietat de plats propis de la cuina asiàtica, com és el cas dels noodles de pollastre o del pad thai. Amb una paella wok evitaràs haver de sortir a un restaurant o demanar a domicili per gaudir d'aquestes exquisitats, la qual cosa farà que amortitzis la inversió realitzada ràpidament.
Si desitges adquirir aquest wok el que has de fer és visitar la pàgina web de Lidl o apropar-se a la botiga física de la firma. El millor és el seu preu ja que només has de cancel·lar la suma de 12,99 euros i aprofita aquesta oportunitat perquè està rebaixat en un 48%. Veu ràpid abans que s'esgoti.
Cuina fàcilment i ràpidament amb aquest wok
Per utilitzar-lo, és necessari que el wok sigui molt calent, amb una flama alta pel que està més pensat per utilitzar en fogons i amb un mínim d'oli. Una vegada que s'afegeixen els ingredients per a la saltat, es cuina realitzant en tot moment un moviment de canell per aconseguir que els aliments mantinguin el seu sabor i la seva olor intactes.
Com cuidar el teu wok perquè duri anys
Una vegada que s'acaba de cuinar, cal rentar-lo amb aigua i sabó i afegir-li unes gotes d'oli abans de guardar-lo perquè no es faci malbé la capa aconseguida amb la curació. A més, recomano no ficar-lo al rentaplats sota cap concepte, ja que l'alta temperatura que assoleix pot fer malbé el wok i aconseguir que l'experiència d'ús posterior sigui bastant pitjor.