Ara podrem gaudir d'unes patates fregides diferents, les quals podrem aconseguir a El Corte Inglés sense problemes i a un preu bastant accessible per a qualsevol, a part que tenen un sabor i una textura que farà que en gaudeixis com cap altra.

Però, de quines patates fregides estem parlant? Estem parlant de les patates fregides extragruixudes de la marca Club Del Gurmet i que ràpidament s'han convertit en part del més sol·licitat pels clients a les botigues del supermercat espanyol.

Això té tot el sentit del món si les provem, ja que tenen un duresa i una textura com molt poques patates fregides, pel que de veritat val la pena provar-les, a més que has de tenir en compte que el preu que tenen és de 2,20 euros (ara mateix gràcies a una oferta).

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Patates fregides d'El Corte Inglés
Patates fregides d'El Corte Inglés

Aquestes patates fregides són perfectes per gaudir-les soles o acompanyades d'alguna salsa

Potser has sentit parlar-ne a causa del molt populars que són en aquest moment a les botigues d'El Corte Inglés. Com has llegit, són ideals per untar en una bona salsa picant i fins i tot són ideals per acompanyar uns bons musclos.

La textura d'aquestes patates és el que les defineix de la resta, presentant una duresa que les fa ser cruixents sense importar si les estàs menjant soles o acompanyades. A més, tenen un lleuger toc salat que les farà sentir molt bé al nostre paladar.

El gruix que té és el triple en comparació a la mitja, la qual cosa fa que ja per si mateix siguin diferents. El paquet té 150 grams de contingut net, però, per descomptat, podràs comprar més d'una sola presència.

Si vols aconseguir aquestes patates n'hi haurà prou que ingressis a la botiga online d'El Corte Inglés o en qualsevol de les sucursals físiques del supermercat i recorda que cada presència té un preu de 2,20 euros.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés