Leroy Merlin ha complagut els que tenen terrasses o jardí a casa i volen gaudir d'unes tardes d'estiu relaxants. Amb un tendal vela que protegeix dels rajos UV, aïlla les altes temperatures i a més té una forma triangular que s'ajusta a totes les decoracions.

Un producte de Leroy Merlin que es pot esgotar ràpidament atesa la seva practicitat. Es tracta d'una vela de barret que té una forma triangular que s'estén amb facilitat i precisió, fabricada en polièster de color beix per adaptar-se a tots els estils de decoració, proporcionant ombra d'estiu per als dies més calorosos.

Pot projectar ombra en tres direccions per cobrir l'espai més gran possible, amb una forma única i sent útil per menjar al jardí o passar un dia de relaxació. La seva instal·lació és del més senzilla i compta amb cordes i barnilles que li permeten mantenir-se estès amb molta precisió.

Espelma|Vela d'ombrejo
Vela d'ombra / Leroy Merlin

Pots comprar-lo ara a Leroy Merlin

Dels tendals més pràctics de Leroy Merlin

Les mesures són de 3x3 metres, amb una gran obertura i té un gramatge de 180 g per metre quadrat, la qual cosa disminueix el pas de la llum i alhora el pas de les temperatures altes, fent que l'estiu sigui més fresc.

Has de saber que és un tendal per utilitzar i guardar, doncs no compta amb propietats impermeables, així que el millor serà guardar-lo en un lloc fresc i sec, on la humitat no pugui fer de les seves.

Aquest model es troba ara mateix en rebaixa, ja que en principi podies aconseguir-lo per 32,41 euros, però ara pots tenir-lo a casa per 19 euros. No podem assegurar la seva disponibilitat, ja que cada vegada són més les persones que aconsegueixen aquest model per contrarestar l'estiu.

Pots comprar-lo ara a Leroy Merlin