El compte enrere per a l'arribada de l'estiu ha començat. I són moltes les persones que ja s'estan equipant per a l'arribada d'aquesta esperada i calorosa estació. Ho fan amb alguns dels productes dels que t'hem parlat en aquest mitjà com els conjunts de taula i cadires per al jardí, amb les gandules (les normals i les que porten para-sol) o els para-sols. I si ets de qui sempre ha volgut tenir una piscina en condicions a casa, aquest és el moment.

Perquè Leroy Merlin ha recorregut a les Illes Balears per portar-nos una col·lecció de piscines que trobaràs al seu catàlieg. Aquestes són les piscines Mallorca, Eivissa i Formentera, d'aquí que diem que ha recorregut a les Balears. I no són unes piscines qualssevol d'aquestes típiques desmuntables. Són unes piscines que res tenen d'envejar a les piscines d'obra. Encara que en aquest cas podràs muntar-les per tu mateix/a. Així no hauràs de trucar els obrers de torn ni patir unes obres al jardí, ja que saps el que aquestes solen durar i també com de costoses que són a nivell econòmic.

Leroy Merlin et porta les Illes Balears al jardí de casa

La piscina estrella de Leroy Merlin és la que porta per nom Mallorca. És una piscina d'aspecte luxós i elegant. Lluu en color blanc. I està fabricada en alumini, la qual cosa la fa molt resistent, reforçada amb un revestiment liner de 85/100 centímetres.

Aquesta piscina Mallorca a la venda a Leroy Merlin permet un volum d'1,1 metres cúbics. Té una altura d'1,20 metres, la qual cosa la fa apta per als més joves de la casa.

Piscina Mallorca1
Piscina Mallorca / Leroy Merlin

Les mesures d'aquesta piscina de Leroy Merlin són de 2,20 metres d'ample i 4,5 metres de llarg. No necessites un gran jardí per instal·lar-la, encara que quedarà de meravella als jardins grans.

Tres opcions de piscines de qualitat molt elegants, configurables i fàcils de muntar

Si la vols, has de saber que la trobaràs al web de Leroy Merlin per 15.399 euros. I no et preocupis per si una vegada muntada no et convenç, doncs tens fins a 100 dies per tornar-la si penalització. A més, al catàleg de Leroy Merlin trobaràs una sèrie d'accessoris exclusius per a aquesta piscina com són un mòdul d'escala, una taula un matalàs, perquè puguis completar-la al teu gust.

Si et sembla un preu elevat o el teu jardí és més petit, pots optar per la piscina Eivissa. Aquesta compta amb les mateixes característiques que la piscina Mallorca, però té unes mesures de 3,95 metres de llarg, 2,2 m d'ample i 0,68 m d'alt. El seu preu és de 10.389 euros.

Mentrestant, l'opció més econòmica, però amb el mateix disseny luxós, és la piscina Formentera. En aquest cas estem parlant d'una piscina que mesura 2,9 metres de llarg, 1,8 m d'ample i 0,68 metres d'alt. I el seu preu és de 8.399 euros.