Quan s'apropen els mesos de calor, trobar productes que destaquin per la seva qualitat i preu per equipar el nostre jardí o terrassa és fonamental per als entusiastes de passar temps a l'aire lliure. En aquest sentit, Leroy Merlin es posiciona com un referent indiscutible en oferir solucions innovadores i accessibles per embellir els nostres espais a l'aire lliure.

En la temporada de primavera de 2024, la pèrgola d'acer Horali de la sèrie NATERIAL emergeix com l'opció estrella per a aquells que busquen combinar funcionalitat, estil i economia. Aquesta pèrgola per a terrassa o jardí de Leroy Merlin, fabricada per Naterial, presenta una estructura d'acer que combina alumini (9%), acer (88%) i polièster (3%). El seu elegant acabat en grisa antracita confereix una estètica moderna i sofisticada que s'integra harmoniosament a qualsevol entorn. A més, la seva coberta corredissa de polièster en to gris no només afegeix un toc d'elegància, sinó que també proporciona una òptima protecció contra els rajos de sol i les inclemències del temps.

Leroy Merlin t'ajuda a equipar el teu jardí de cara als mesos de primavera i estiu

Una de les característiques més destacades d'aquesta pèrgola és la seva resistència a la intempèrie, gràcies al tractament especial que rep la seva estructura. Això garanteix la seva durabilitat al llarg del temps, permetent gaudir d'un espai protegit i confortable al jardí o la terrassa durant moltes temporades.

Pèrgola d'acer Horali de la sèrie NATERIAL1
Pèrgola d'acer Horali de la sèrie NATERIAL1

Pots comprar-la ara mateix a Leroyy Merlin

Quant a les seves especificacions tècniques, la coberta de la pèrgola Horali té un gramatge de 180 g/m² i cobreix una generosa superfície de 5,91 m². Això proporciona una àmplia àrea d'ombra i resguard, ideal per organitzar reunions a l'aire lliure, gaudir de dinars en família o simplement relaxar-se en un ambient tranquil i fresc.

Costa menys de 250 euros a Leroy Merlin

La facilitat d'instal·lació és un altre punt a favor d'aquesta pèrgola. Amb les eines adequades i els cargols apropiats, podràs fixar-la de manera segura a terra, garantint la seva estabilitat i fermesa en tot moment. Les seves mesures de 199 x 223 x 297 cm (ample x alt x llarg) la converteixen en una opció versàtil que s'adapta a diversos espais i necessitats.

Pèrgola d'acer Horali de la sèrie NATERIAL
Pèrgola d'acer Horali de la sèrie NATERIAL

Però potser el més sorprenent de tot és el seu preu: tan sols 249 euros. Aquesta combinació de qualitat, disseny i accessibilitat converteix a la pèrgola Horali en una opció irresistible per a aquells que desitgen transformar el seu pati o jardí en un oasi de confort i estil sense comprometre la seva butxaca. I la pots comprar tant a les botigues físiques de Leroy Merlin com en la seva pàgina web.

Pots comprar-la ara mateix a Leroyy Merlin