Com ja t'hem explicat, aquesta és la Setmana d'Internet en El Corte Inglés. En ella, la cadena de grans magatzems proposa descomptes molt interessants en molts dels seus productes si els compres a través de la seva pàgina web. I si ets amant dels millors articles culinaris, és una molt bona oportunitat per provar algunes de les mossegades més exclusives del Club del Gurmet a preus molt ajustats.

En aquest cas et parlarem d'una beguda animosa. Concretament, de la ginebra gallega Nordés, dels cellers Atlatic Galician Gin. Un beuratge que sorprendrà als paladars més exigents en el que a ginebres es refereix.

Al web del Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs una ginebra molt exclusiva rebaixada en un 14%

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 40% Vol.

Ginebra gallega Nordés

Ginebra gallega Nordés / El Corte Inglés

Aquesta ginebra gallega Nordés té un preu habitual de 26,69 euros. Tanmateix, aquests dies la trobaràs a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per 22,99 euros. És a dir, obtindràs un descompte del 14%. Un producte que és entre els més venuts de la seva categoria i que té una valoració de 4,8 estrelles sobre 5, el que confirma que som davant d'un dels productes més apreciats pels consumidors.

Elaborada amb raïm blanc gallec albariño en un procés lent i cuidat

Aquesta ginebra d'origen gallec ha estat creada amb raïm blanc gallec albariño i ha seguit un procés lent i cuidat en la seva elaboració. Gràcies a això aconsegueix un sabor perfecte i equilibrat.

"Part d'un destil·lat lent i calmat de raïm albariño que matisem amb botànics silvestres tradicionals Herba d'enamorar, l'elegància cítrica de l'herbaluïsa o la vegetalitad fresca del llorer... Maceracions realitzades seguint els ritmes biodinàmics, com indica la lluna," especifica la marca.

Tal com apunta el fabricant, aquesta ginebra està inspirada en "el vent que a Galícia anuncia el bon temps". I el resultat és un beuratge "fora del comú que sorprèn amb la seva recepta fresca i aromàtica", que té un caràcter fresc i suau.

Segons el tast, aquesta ginebra gallega Nordés a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés presenta una aroma "delicada, fina i floral". I en boca és "fresc i suau".

Perfecta per prendre només amb gel i ginebra

Per gaudir-ne al màxim, el productor recomana servir 35 ml en una copa amb gel i una tònica fresca, amarga i bombollejant. A més, suggereix afegir una fulla d'herbaluïsa, llorer o un raïm. Encara que subratlla que el millor és gaudir-ne sense guarnicions.

Una ginebra que ve en ampolles de 70 cl i de la qual, com t'hem explicat, podràs gaudir per 22,99 € si la compres a través de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.