Leroy Merlin té la solució per al manteniment de la gespa, amb una alternativa molt realista i que té molt bona durabilitat. Estem parlant d'un rotllo de gespa artificial, de fàcil instal·lació i que ve en presentació de rotllo perquè puguis portar-lo a casa fàcilment.

És la gespa artificial de Leroy Merlin que recupera els teus espais

Es tracta d'un rotllo de Leroy Merlin que compta amb unes mesures de 2x5 metres i amb 35 mm d'alt, amb fibres uniformes, de la mateixa mida i que mantenen la uniformitat del pis de punta a punta. Quant a les puntades, compta amb 15750 puntades m².

Aquest és un rotllo que té les dimensions que necessites per cobrir fins a 10 metres quadrats, permetent-te unir una gran part superfície i sense que hagis de comprar diversos rotllos.

Té una gran resistència al trànsit ja que és un rotllo de gespa artificial que està elaborat amb la combinació de polietilè i polipropilè i que a més combina fins a 5 tons de verd i beix, per generar un efecte més realista i mantenir el contrast de punta a punta.

És ideal per utilitzar en jardins on sols gaudir amb els petits, per a jocs, divertir-se en família i molt més. Resulta agradable al tacte, així que no hauràs de preocupar-te per frecs molestos.

Gespa artificial
Gespa artificial

Té una gran flexibilitat perquè puguis instal·lar-lo amb facilitat i que estendre'l no et resulti per a res tediós. El pots utilitzar en exteriors perquè té bona resistència amb l'aigua, gràcies als seus materials amb la capacitat de drenar fins a 60 litres/h.

Té també una bona resistència davant dels rajos UV, per la qual cosa no has de preocupar-te per temperatures altes o deteriorament ràpid del color. Té un molt bo tou, així que va molt bé amb jardins on sols utilitzar piscines inflables o piscines de ciment també.

Per netejar-lo no necessites implements especials, ja que n'hi ha prou amb un raspall o aspirador per eliminar la pols i que conservi el seu estil com si del primer dia es tractés.

Cada un dels rotllos de 10 metres d'aquesta gespa artificial de Leroy Merlin va estar disponible per 249 euros, però ara pots trobar-ho en rebaixa i pots aconseguir-lo per 199 euros.