Carrefour està venent una gandula de fusta que s'ha tornat molt popular per l'estil que té, estil que fa que sigui capaç d'encaixar amb qualsevol pati, jardí o fins i tot terrassa, a més que també es pot moure sense problemes gràcies al seu disseny amb rodes posteriors.

És una molt bona gandula que ara mateix compta amb una rebaixa de gairebé el 55%, per la qual cosa les vendes d'aquesta gandula s'han incrementat fora de mida, sobretot per l'aspecte que té i la seva qualitat.

En estar feta amb fusta val totalment la pena i podràs aconseguir-la per només 107 euros ara mateix a causa de la rebaixa de la que t'hem parlat. Vols saber molt més sobre aquesta gandula? Ets al lloc indicat per a això.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Carrefour

Gandula de Carrefour
Gandula de Carrefour

Aquesta gandula està arrasant a Carrefour pel bona que és

Molt poques gandules aconsegueixen ser tan populars i molt menys quan estan elaborades en fusta. Aquest disseny sense cap dubte pot passar desapercebut per molts, però la veritat és que queda fantàstic per utilitzar, sobretot en jardins i terrasses.

Aquest model compta amb una estructura sòlida de fusta amb el seu típic color marró clar i té un respatller que es pot ajustar en diverses posicions per garantir molt més el nostre descans a l'hora d'estar en ella. Té també recolzabraços i quatre potes que el fan ser molt estable.

Compta amb un tractament en la fusta per suportar els rajos del sol i alhora evitar la pèrdua del color. Aquest mateix tractament també evita corrosions en la fusta, el que li fa ser una gandula més que perfecta, a part que també és resistent a l'aigua.

Tanmateix, una cosa que fa diferent d'aquesta gandula de les altres és que té dues rodes que fan que desplaçar la gandula sigui una cosa bastant senzilla, per la qual la recomanem bastant. L'ideal és utilitzar-la en conjunt amb uns coixins si estem en ella durant una bona estona. Això sí, has de saber que només l'aconsegueixes a través de la botiga online de Carrefour.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Carrefour