El Corte Inglés torna a aliar-se amb el televisiu xef Dabiz Muñoz per a un dels nous articles que ha posat a la venda al catàleg del Club del Goumet. Després del tortell de Reis o del pack de 8 salses, entre altres productes, ara ens sorprèn amb unes torrades de Santa Teresa que apunten a ser més que irresistibles.

Sota la marca XO de Dabiz Muñoz, entre les opcions que proposa el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs unes torrades de Santa Teresa elaborades amb brioix que podràs infusionar en llet de vainilla i miso blanc, i acompanyar-les amb salsa de crema de llimona i xocolata.

Dabiz Muñoz reinventa les torrades de Santa Teresa per al Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Cada caixa inclou dues torrades de Santa Teresa de mida considerable. En pesen uns 200 grams cada una (400 g en total). I en ella també trobaràs les dues salses esmentades. El recomanable és mullar les torrades a les salses o afegir-les per sobre. Encara que podràs consumir-les com tu vulguis i totalment al teu gust.

Torrades XO de Dabiz Muñoz1

Torrades de Santa Teresa XO de Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

Així mateix, el fabricant assenyala que, si ho prefereixes, pots escalfar-les durant 10 segons al microones per prendre-les calentes. Cada caixa inclou una safata apta per al microones.

Degustaràs un mos únic per 11 euros

I si ja estàs pensant a degustar aquestes torrades de Santa Teresa XO de Dabiz Muñoz, has de saber que cada caixa té un preu d'11 euros a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Torrades XO de Dabiz Muñoz

Torrades de Santa Teresa XO de Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

Per si t'interessa, a continuació detallem els ingredients de cada producte inclòs a la caixa. Les torrades de Santa Teresa XO estan elaborades amb llet pasteuritzada 43%, pa de brioix (farina de blat, aigua, oli de gira-sol, sucre, llevat, gluten de blat, sal, vinagre de vi), ou líquid pasteuritzat, sucre, rovell d'ou pasteuritzat, oli de gira-sol alt oleic, miso blanc 3% (soja, arròs, sal, alcohol, aigua), vainilla Bourbon 1% (sucre invertit, xarop de glucosa, midó, extracte de vainilla, colorants (E-100, I-E-160a), conservador E-202).

Mentrestant, la crema de llimona està elaborada amb nata 67% (estabilitzant E-407), polpa de llima 13%, polpa de llimona 10% i sucre. Mentre que la salsa de xocolata amb llet al mola mexicà conté cobertura de xocolata amb llet 34% (sucre, mantega de cacau, llet assabenta en pols, pasta de cacau, emulgent E-322 (soja), aroma de vainilla, nata 27% (estabilitzant E-407), llet pasteuritzada, rovell d'ou pasteuritzat, moli negre 2%, xilis, xocolata, oli de soja, sèsam, plàtan, ceba, cacauet, passes, sal, nou, ametlla, all, canyella, espècies, emulgent E-322 (soja), conservador E-202) i sal.