Espanya és un dels països en els quals més cafè es consumeix. Un beuratge que no sol faltar a cap casa i que també és dels productes més venuts als supermercats.

Si ets dels que no sol renunciar a una tassa d'un bon cafè o de qui ho necessita per activar-se al matí, sabràs que als supermercats de sempre es poden trobar multitud de varietats. Des dels que venen en càpsules als que venen molts, sense oblidar els que ve en gra. I en tots els casos els trobem de diferents sabors o amb i sense cafeïna.

El cafè més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés és britànic

No obstant això, si vols un cafè de qualitat superior, sabràs que no pots anar a qualsevol prestatgeria. I una bona manera d'encertar és fent un cop d'ull a catàlegs com el que proposa el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Aquí trobaràs cafès de qualitat nacionals o arribats d'altres parts del món. I atenció, perquè el més venut no ve de zones on són grans productors de cafè com Sud-amèrica, per exemple, sinó del Regne Unit.

Cafè 100% aràbiga York Blend Cartwright & Butler

Cafè 100% aràbiga York Blend Cartwright & Butler / El Corte Inglés

Perquè el cafè top vendes a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés és el cafè York Blend de la marca York Blend. Un cafè britànic que ve en gra i que, malgrat ser dels més exclusius del mercat, no et costarà un ull de la cara.

Has de tenir en compte que aquest cafè ve en gra, amb la qual cosa necessitaràs un molinet o una cafetera que el porti integrat per gaudir-ne. I que és de la varietat aràbiga 100%.

Aquest cafè és torrat mig i ofereix un sabor dolç i àcid

Aquest cafè que arrasa en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés ve en una clàssica llauna d'estany amb tapa tipus kilner que és reutilitzable. I al seu interior trobaràs un cafè torrat que destaca, segons el productor, per la seva "dolçor vibrant, acidesa persistent i un agradable i net final".

Estàs pensant ja a gaudir-ne? Doncs has de saber que cada llauna d'aquest cafè britànic conté 227 grams. I que el seu preu és de 14,50 euros.