Des de roba delicada rentada a mà fins a grans càrregues de roba, el nou estenedor de AmazonBasics ofereix una solució simple per assecar còmodament les teves peces. Aquest producte manté la roba estesa de manera ordenada i fora de la teva vista. És ideal per estalviar espai si el teu pis és petit.

Les assecadores tradicionals poden encongir, estirar o fer malbé alguns teixits, però l'estenedor plegable asseca acuradament els teixits, la qual cosa ajuda a mantenir la qualitat i integritat de la roba. A més, no requereix l'electricitat utilitzada per una assecadora tradicional, la qual cosa significa un gran estalvi a la factura de la llum.

Es pot destacar que quant als seus materials de fabricació t'ofereix el millor. Doncs aquest estenedor ha estat fabricat amb acer per a la seva llarga durada, encara que també és lleuger, portàtil i funciona bé en qualsevol lloc, com una habitació o bugaderia, o fins i tot al pati del darrere un dia càlid i assolellat. La superfície cromada brillant no només queda bé en qualsevol espai, sinó que també protegeix contra l'òxid i la floridura.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Estenedor de AmazonBasics
Estenedor de AmazonBasics

D'altra banda, compta amb un espai ampli. Aquest estenedor d'Amazon compta amb onze barres que proporcionen un ampli espai que adeqüen un flux d'aire per assecar ràpidament. Té quatre barres horitzontals en la part superior que creguin una superfície plana que serveix per assecar jerseis, mentre que les altres set barres de baix acomoden qualsevol cosa, des de mitjons, roba interior, samarretes, tovalloles, vaquers, etc. Aquest producte ofereix força i estabilitat fins i tot amb molta càrrega.

Un estenedor que t'estalvia espai a casa

Aquest estenedor en forma d'acordió ho fa fàcil d'utilitzar i es col·loca en segons (tan sols expandeix la barra fins a la seva posició vertical i després enganxa la barra superior al seu lloc i bloquejala).

Quan hagis acabat, l'estenedor es doblega ràpid per a un emmagatzemament compacte en un armari o al costat de la rentadora, llest per ser utilitzat la pròxima vegada. Aquest producte de AmazonBasics mesura aproximadament 36.8 x 74.9 x 106 cm, oferint una gran quantitat d'espai per assecar en un espai reduït.

Per adquirir aquest producte només has de pagar 24,90 euros a través de la pàgina online d'Amazon. En comprar-lo comptaràs amb una garantia d'un any.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon