Efecte emmotllador i afavoridor per al nou vestit de Lefties que combina amb tots els estils, s'acobla molt bé a la figura i a més té un tacte agradable perquè el portis durant llargues jornades amb màxima comoditat.

Teixit de màxima comoditat i molt estil al vestit de Lefties

Aquest és el vestit de Lefties amb què conqueriràs totes les mirades, i que a més aposta per la comoditat. Es tracta d'un disseny de coll rodó i baix que s'estén en els laterals i s'acobla molt bé en la part superior de la figura per aconseguir un efecte elegant. Alhora, aquest vestit compta amb mànigues llargues que estilitzen els braços perquè es mantenen ajustades en tot moment. Amb un bon ajustament als punys fent que llui elegant en tot moment.

Jersey de Lefties
Jersey de Lefties

El seu disseny és entallat, la qual cosa vol dir que es manté ajustat al bust, la cintura i també els teus malucs, on les teves corbes són les grans protagonistes i es converteixen en el centre de mirades a onsevulga que vagis. Amb un llarg que s'estén per sota dels genolls per aconseguir un efecte elegant, comptant a més amb un sota recte i obertura en un dels laterals que li aporten moviment, delicadesa i un toc atrevit.

El seu teixit és acanalat, comptant així amb una textura delicada que no falla i que contribueix que el vestit s'acobli amb més facilitat a la figura. Un teixit que es converteix en protagonista des del primer moment, resultant agradable al tacte, ja que s'ha elaborat principalment de viscosa, el que li agrega aquest toc delicat i moviment al que no pots dir que no. Alhora, aquest teixit es combina amb niló per acabar de generar un bon acoblament a la teva figura.

3 models per elegir a Lefties

Aquest és un vestit de punt bàsic a Lefties que és un encert a qualsevol armari, sigui quin sigui el teu estil. Al moment de trobar-ho ho hem vist en 3 models que resulten igual de temptadors. El primer d'ells és el model negre i cru, amb estampat de ratlles en horitzontal que crea un efecte visual encantador. També hem topat amb el de color negre en la part superior i estampat de ratlles únicament a la faldilla que també és tota una sensació, i finalment ens hem trobat amb el model unicolor que és el caqui.

Les talles per elegir són bastant variades, sent un disseny que pots aconseguir des de la XS fins a la XL, pel que és un vestit que s'adapta a moltes mesures amb facilitat. El preu segurament acabarà de convèncer-te, sent un vestit que pots aconseguir per 12,99 euros, un preu que la teva butxaca pràcticament no notarà.