Un dels estris bàsics de qualsevol cuina que s'apreciï són les paelles. De fet, com millor sigui la seva qualitat, més anys aguantarà i més diners ens estalviarem. Per aquesta raó Ikea té a la venda una paella especial per cuinar pasta que ja totes les amants del menjar i cuina volen tenir-la.

La paella per cuinar pasta model Husknut té un revestiment antiadherent i permet cuinar amb menys quantitat d'oli. Amb aquest estri no correràs el risc que el menjar s'enganxi o cremi i posseeix vores altes per escalfar grans percentatges de pasta.

Té un disseny perfecte que permet una millor cocció de la pasta, té les seves vores altes el que fa evitar incomoditats o vessaments. La curvatura d'aquest estri permet cuinar la pasta de la manera més fàcil i òptima.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Paella d'Ikea
Paella d'Ikea

Són fàcils de netejar i compten amb mànecs de fàcil agafament. Aquesta eina està pensada perquè la pasta surti en el seu punt i els comensals puguin quedar més satisfets de l'habitual. A causa del seu tractament antiadherent es pot fregir amb menys greix, el que contribueix a una cuina molt més lleugera i saludable. Així que pot ser una bona opció si no et convencen les fregidores d'aire.

Per adquirir aquest producte de cuina, que assegurança et farà falta, només has d'ingressar a la pàgina web d'Ikea o apropar-te a la botiga física del gegant suec. El millor és el seu preu de tan sols 29 euros. No hi ha dubtes que es tracta d'una proposta de paella que no pots deixar passar.

Una paella de fàcil manipulació

Quan agafis la paella i l'aixequis, i la moguis d'un costat a l'altre, has de comprovar que no és massa pesada, ni massa lleugera. Perquè podria córrer risc d'abocar el contingut molt fàcilment. Així que has de triar una paella que et resulti còmoda a les teves mans, però que alhora sigui estable i fiable. Per comprovar la seva estabilitat i comoditat, fixa't bé al mànec, comprova que sigui d'un material resistent a la calor, i que el seu disseny sigui ergonòmic, per a un millor agafament.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

 

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 12 de setembre de 2022