Ikea novament ens sorprèn, i és que la cadena d'origen suec té la solució per a tot, per estalviar espai amb mobles pràctics i també amb aquells que funcionen per a tot. I precisament d'aquest últim cas és sobre el que et volem parlar, doncs en aquesta oportunitat la botiga ofereix un meravellós moble que pots utilitzar per a qualsevol cosa i quedarà perfecte.

El Gulliver ve en color blanc, un to ideal per ubicar en qualsevol espai de la casa sense que desentoni amb la resta de la decoració. Quant al seu disseny, compta amb tres pràctics espais d'emmagatzematge de fàcil accés. És simplement una meravella.

Però més enllà que llui perfecte en qualsevol lloc de la teva llar, aquest moble compta amb les mesures adequades per emmagatzemar tot el que necessitis. Les seves dimensions són de: 82 cm d'ample, 54 cm de fons i 93 cm d'altura, mentre que el seu pes màxim s'ubica en 11 kg.

El preu d'aquest fabulós producte, que compta amb una qualificació de 4.6 estrelles de 5 per part dels usuaris que l'han adquirit, és de 89 euros. Pots comprar-lo via online, ingressant a la pàgina web d'Ikea o a través de les seves botigues físiques.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Gulliver
Gulliver

Un moble que pot funcionar com a canviador

Un altre dels atributs que permet que aquest moble destaqui encara més, és que si tens un nadó a casa serà el canviador perfecte. De fet, originalment va ser dissenyat per complir aquesta funció.

Ikea ho descriu com el lloc segur perquè el teu nadó i tu es vagin coneixent tranquil·lament. A més, assegura que té una altura còmoda i emmagatzematge a mà perquè assoleixis tot el que necessites sense perdre el control sobre el nadó.

D'altra banda, des de la cadena recomanen que utilitzis un canviador amb mesures adequades a la taula i de 2 cm de gruix com a màxim. Explica que has de col·locar el canviador en meitat de la superfície de la taula.

Finalment, per al seu manteniment no es necessitarà massa, ja que n'hi haurà prou amb només netejar amb un drap humit i després amb un drap sec.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA