Entre els secrets de l'èxit mundial d'Ikea, destaca el seu objectiu d'oferir als seus clients solucions a problemes a la llar d'alta qualitat i amb un disseny distingit a preus baixos. I el producte que coneixeràs en les següents línies és un altre exemple que deixa clar que la multinacional sueca aconsegueix el seu objectiu.

El gegant del mobiliari i decoració, Ikea, està de tornada amb una joia nostàlgica que farà les delícies dels amants de l'estil retro. Es tracta del suport per a testos DAKSJUS, una peça que evoca l'essència dels anys 80 amb el seu disseny únic i encantador.

Omple de color qualsevol estança de la teva casa amb aquests suports per a testos d'Ikea

Amb colors tènues, formes rodones i bonics solcs, aquests 4 petits suports per a testos d'Ikea aporten un toc acollidor a qualsevol llar. Ja sigui per realçar les teves plantes favorites o per guardar petits objectes, aquesta col·lecció forma part de l'emblemàtica línia DAKSJUS d'Ikea.

La col·lecció DAKSJUS d'Ikea està dissenyada per ajudar-te a omplir la teva llar de plantes, color i alegria. Amb el suport per a testos DAKSJUS, podràs reviure l'encant dels anys 80 mentre agregues un toc d'estil retro a la teva decoració interior.

Suport per a testos DAKSJUS2
Suport per a Testos DAKSJUS / Ikea

Pots comprar-los ara mateix a Ikea

Aquests suports per a testos d'Ikea són perfectes per a plantes petites com a cactus o suculentes, brindant-los una llar còmoda i estilitzada. A més, la seva versatilitat no es limita al món vegetal, ja que també pots utilitzar-los per guardar objectes petits a l'escriptori o altres racons de la casa.

Cada pack de 4 unitats costa menys de 8 euros

El més destacat d'aquests suports per a testos d'Ikea és la seva textura decorativa, que millora la bellesa natural de les teves plantes i afegeix un toc d'estil a qualsevol espai. La pisa, material resistent i durador, es converteix així en l'elecció perfecta per crear objectes bonics i pràctics que s'integrin a la perfecció en el teu dia a dia.

Per a aquells que busquen unificar la seva decoració, aquests 4 petits suports per a testos poden combinar-se amb altres de més grans de la col·lecció DAKSJUS, que es venen en jocs de 2. D'aquesta manera, podràs crear harmonia a la teva llar amb un estil coherent i encantador.

Suport per a testos DAKSJUS1
Suport per a Testos DAKSJUS / Ikea

Quant a les especificacions, cada suport per a testos té una altura de 6,4 cm i un diàmetre interior de 6,2 cm, amb un diàmetre màxim del test de 6 cm i un diàmetre exterior de 6,8 cm. Tot això per l'increïble preu de 7,99 euros pel joc de 4 unitats. I els pots comprar tant a les botigues físiques d'Ikea com en la seva pàgina web.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 2 d'abril de 2024

Pots comprar-los ara mateix a Ikea