Com dirien en la sèrie 'Joc de trons', l'hivern s'apropa. En un mes entrarem a l'estació més gèlida de l'any en aquesta part del món. I comença a notar-se amb la caiguda de les temperatures que s'ha produït aquesta setmana.

Un escenari en el qual ja no tindrem les finestres obertes tant de temps passava fa unes setmanes. I clar, l'aire de l'interior de l'habitatge es queda més viciat en no renovar-lo tan sovint.

És per això que un dels millors aliats que pots plantejar-te per als mesos de fred que venen per davant és un purificador d'aire. I a Ikea en trobaràs un a molt bon preu.

Purificador d'aire UPPÅTVIND2
Purificador d'aire UPPÅTVIND / Ikea

Amb aquest producte d'Ikea tindràs sempre net l'aire de casa

Es tracta del purificador d'aire UPPÅTVIND que trobaràs a la venda en el gegant suec. Un dispositiu que t'ajudarà a mantenir sempre net l'aire de qualsevol estança de casa teva. Evitarà pudors i excés de partícules en interiors.

Aquest purificador d'aire UPPÅTVIND té unes mesures contingudes. Mesura 28 cm d'alt, 12,5 cm de fons i 22,5 cm d'ample. I explica amb un cable d'1,95 metres que t'atorgarà un ampli radi d'acció. Gràcies a això és fàcilment transportable i emmagatzemable. De fet, compta amb una nansa perquè puguis portar-lo fàcilment.

Purificador d'aire UPPÅTVIND1
Purificador d'aire UPPÅTVIND / Ikea

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea

El purificador d'aire UPPÅTVIND netejarà de partícules nocives i el pol·len l'atmosfera de casa. Millorarà en gran manera la qualitat de l'aire a qualsevol habitació.

Així mateix, aquest dispositiu a la venda a Ikea permet situar-lo tombat o en vertical. Així podràs col·locar-lo on vulguis sense dificultat.

Mesures compactes i tres velocitats disponibles

Quant a les seves característiques, aquest purificador d'aire UPPÅTVIND compta amb tres velocitats que podràs ajustar com prefereixis segons el moment del dia o l'habitació on l'utilitzis. Com menys potència, menys soroll produirà. Podràs escollir la intensitat mitjançant els controls que integra a la part superior.

I atenció al millor: el seu preu. Perquè podràs comprar aquest purificador d'Ikea per 29 euros. I el trobaràs tant en la pàgina web de la multinacional sueca com a les seves botigues físiques.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 23 de novembre de 2022

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea