Al catàleg d'Ikea ens trobem un sofà que aconsegueix combinar a la perfecció un disseny elegant i la funcionalitat, el qual atraurà totes les mirades a qualsevol sala d'estar. És un sofà clàssic de 3 places i que gràcies al seu disseny els coixins s'alineen a la perfecció, aconseguint un confort total per a cadascun dels seus ocupants.

Coixins del respatller reversibles per al nou sofà d'Ikea

A Ikea és bastant senzill trobar productes útils i aquest sofà no és l'excepció. Es tracta d'un sofà que està pensat per a la comoditat, això a causa de la generositat de les seves dimensions. Les seves mesures exactes són: ample 218 cm, fons 88 cm, altura 88 cm, el fons del seient 49 cm i l'altura del seient 45 cm.

Sent capaç de, oferir un espai ampli perquè tu i els teus éssers estimats gaudeixin de temps de qualitat junts. Així mateix, del seu disseny destaquen els reposa braços, els quals són perfectes per garantir un descans total. En la part baixa té dues obertures en els laterals i compta amb una caiguda fluida que li dona un toc d'elegància.

Els coixins no només combinen a la perfecció amb el disseny, sinó que ofereixen un descans total per a l'esquena i tot el cos en general. La seva estructura compta amb 4 potes que garanteixen l'estabilitat del sofà. A més, tant els coixins del respatller com els del seient estan molt ben embuatats.

Sofà EKTORP
Sofà EKTORP / Ikea

El pots trobar ara a IKEA

Amb disseny atemporal és el sofà que tens a Ikea

A Ikea han afegit al seu estoc un sofà que serà el favorit de tots, això a causa del seu disseny i sobretot a la comoditat que ofereix. És un model que no només és còmode pel seu embuatat, sinó que el seu tèxtil és suau al tacte, això garanteix que no tindràs cap tipus d'incomoditat o rascades en descansar en ell.

El sofà compta amb una funda del més suau, això gràcies a la combinació de cotó i polièster. Una de les característiques més destacables d'aquest model és just les fundes, ja que estan disponibles en fins a 16 colors, perquè elegeixis el que s'ajusti als teus espais.

Sofà EKTORP
Sofà EKTORP / Ikea

Té una estructura sòlida, ja que es va fabricar amb materials com el contraxapat, tauler de fibres, tauler de partícules, fusta massissa i poliuretà. Els recolzabraços tenen els mateixos materials, però es va afegir el polièster; els coixins del seient i del respatller compten amb polièster, fibres buides de polièster i poliuretà d'alta resistència. A més, la ferramenta és de plàstic polipropilè.

És un model dissenyat per suportar l'ús diari i mantenir el seu aspecte impecable al llarg del temps. Addicionalment, no podem oblidar-nos que els coixins del seient i els coixins de respatller són completament desmuntables i rentables, la qual cosa facilita la seva neteja i manteniment. Això és especialment beneficiós si tens nens o mascotes a casa.

Com et comentem anteriorment, el trobes disponible en fins a 16 colors, des del negre clàssic fins a vermell i blanc. El seu preu és de 499 euros i el trobes disponible en la pàgina web o a les botigues físiques d'Ikea.

El pots trobar ara a IKEA