Si tens clar que les teves zones d'exterior han de ser una extensió de l'interior de casa teva per poder passar llargues vetllades, segur que estàs buscant peces especials a molt bon preu per donar aquest toc diferent de la terrassa o al jardí. Per això Ikea té a la venda una butaca SKARPÖ que serà de gran utilitat a l'hora de prendre un descans al jardí.

Es tracta d'una butaca espectacular per al jardí i que és molt còmode el que permet ser molt temps assegut. Està fabricat en plàstic de polipropilè, del qual almenys un 20% és reciclat, i quedarà perfecte amb qualsevol decoració.

Butaca SKARPÖ / Ikea
Butaca SKARPÖ / Ikea

Té unes dimensions de 81 cm d'ample, 79 cm de fons i 71 cm d'altura. I suporta un pes màxim de 110 quilos. Unes dimensions que proporcionen un seient ample i gran amb un respatller considerable i còmode. Serà perfecte per descansar en les tardes més caloroses.

El seu disseny presenta formes corbes, i un aspecte senzill i minimalista, seguint les tendències que es porten en l'actualitat. Així mateix, compta amb una forma ergonòmica que s'adaptarà perfectament a la teva esquena.

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea

Aquesta butaca SKARPÖ compta amb un forat en el centre del seient que permetrà l'evacuació de l'aigua en cas de pluja. L'aigua no s'acumularà, la qual cosa permetrà un assecatge ràpid. De la mateixa manera, aquest seient durarà per molt temps ja que és molt resistent.

Una butaca que serveix per a qualsevol lloc de casa teva

Un dels avantatges de tenir aquesta butaca als exteriors és que serà molt fàcil de netejar. Ja que és suficient passar-li un drap humit per retirar la brutícia i un altre de sec per deixar-lo com  nou. El millor és que encaixa en qualsevol tipus de decoració, està disponible en dos colors: beix clar o blanc.

Butaca SKARPÖ2
Butaca SKARPÖ2

És Ideal per crear un ambient de relax en el qual descansar sempre que et vingui de gust. Com ja hem esmentat aquesta butaca és molt resistent, la qual cosa fa que es mantingui en les millors condicions durant molt temps. Resisteix a la descoloració i als rajos de sol, evitant així que es formin esquerdes o sequedat.

Si desitges adquirir aquest meravellós producte per asseure't còmode al jardí de casa teva ho pots fer visitant la pàgina web d'Ikea o apropant-te a la botiga física del gegant suec. El millor és el seu preu ja que només hauràs de pagar la xifra de 49 euros. Una oportunitat que no hauries de deixar passar ja que és una butaca molt funcional.

És perfecte per omplir aquest espai en el qual no saps què col·locar o per dissenyar un lloc de descans en un balcó petit. Molts dels clients que han comprat aquesta butaca el cataloguen com un dels més còmodes del mercat.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 5 d'agost de 2022

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea