Entre els motius pels quals Ikea triomfa a Espanya i a tot el món és per la seva estratègia d'oferir productes de qualitat que solucionen multitud de problemes del dia a dia, però a preus molt ajustats. Productes que aporten recursos per millorar l'ordre i l'espai d'emmagatzemament a la llar.

És per això que Ikea és un dels centres més visitats pels qui compten amb espai limitat a la casa. La multinacional sueca ofereix nombroses alternatives per aconseguir aquests mobles i complements que permeten aprofitar fins a l'últim racó de la casa. I el que ocupa les següents línies farà el mateix amb els banys de dimensions contingudes.

Ikea té l'armari perfecte per als anys més petits

Es tracta de l'armari baix per al bany LILLTJÄRN. Un armari en el que podràs guardar els estris bàsics que se solen utilitzar al lavabo evitant així tenir-los sempre a la vista o tirats per allà. En definitiva, un producte perfecte per als qui tenen poc espai al bany o viuen una casa més gran i en ella tens un lavabo petit.

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea

Aquest armari baix LILLTJÄRN quedarà bé a qualsevol casa. Llueix un disseny senzill en color blanc que no desentonarà. Al contrari. Aportarà elegància.

A més, és molt funcional. Mesura 25 cm de fons, 50 cm d'altura i 44 cm d'ample. I es caracteritza per dues portes corredisses. Així no t'ocuparà més espai quan l'obris per accedir al seu contingut. Perquè com assenyala Ikea, "als banys petits no es pot malgastar ni un centímetre d'espai".

Amb portes corredisses, lleixes i un buit per a les canonades

Aquest armari d'Ikea no és que sigui molt gran. Però al seu interior et cabran objectes com a tovalloles, paper higiènic, assecador de cabells i altres productes de lavabo. I gràcies a les seves lleixes podràs tenir-ho tot molt ben organitzat.

Armari LILLTJÄRN2
Armari LILLTJÄRN Ikea

Aquest armari d'Ikea, a més, compta amb un espai per a les canonades, de manera que podràs instal·lar-lo just sota de la pica. La seva estructura farà que es mantingui fix i estable a terra. No necessitaràs fer forats a la paret per instal·lar-lo.

Estàs imaginant ja l'armari LILLTJÄRN al teu bany amb poc espai? Doncs has de saber que trobaràs aquest producte al catàleg d'Ikea per només 19 euros. És un dels pocs productes de la distribuïdora sueca que no ha apujat el seu preu. I podràs comprar-lo tant a les botigues físiques com en la seva pàgina web.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 24 de novembre de 2022

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea