Quantes vegades has obert el calaix de la cuina a la recerca d'una espècia i t'has trobat amb un desordre caòtic de pots i estris desorganitzats? No et preocupis més. Ikea té la solució perfecta per acabar amb el caos a la teva cuina per menys de 5 euros.

La firma sueca proposa la safata pots d'espècies UPPDATERA. Aquesta innovadora safata d'Ikea està dissenyada per ajudar-te a organitzar i aprofitar eficaçment l'espai dels calaixos de la teva cuina. Ja no hauràs de buscar entre munts de pots per trobar l'espècia que necessites, ja que la safata et permet tenir el contingut a mà i a la vista en tot moment.

Aquesta proposta d'Ikea acabarà amb el desordre a la teva cuina

El millor de la safata pot d'espècies UPPDATERA d'Ikea és la seva versatilitat. Pots combinar diversos accessoris per a espècies fins a omplir l'amplada del calaix, o bé combinar-la amb altres organitzadors de calaix UPPDATERA per crear un sistema complet d'emmagatzemament i organització a la teva cuina.

A més d'ajudar-te a mantenir les teves espècies ordenades, aquesta safata és ideal per tenir a mà les que utilitzes més sovint. Ja no hauràs de buscar en armaris o prestatgeries llunyanes, ja que podràs tenir les teves espècies favorites a l'abast de la mà, en un calaix a prop de la placa de cuina.

Safata pots|bots espècies UPPDATERA
Safata pots|bots espècies UPPDATERA / Ikea

Pots comprar-la ara mateix a Ikea

La safata pots espècies UPPDATERA d'Ikea està dissenyada amb la comoditat i la funcionalitat en ment. La goma del fons impedeix que els pots d'espècies es moguin del lloc, mantenint-los al seu lloc fins i tot quan obres i tanques el calaix. A més, és fàcil d'extreure per netejar, el que et permet mantenir la teva cuina ordenada i neteja en tot moment.

Costa menys de 5 euros a Ikea

Amb unes mesures de 16.2 cm d'ample, 48.0 cm de fons i 1.6 cm d'altura, aquesta safata s'adapta perfectament a la majoria dels calaixos de cuina estàndard. El seu disseny compacte i eficient et permet aprofitar al màxim l'espai disponible als teus calaixos, sense ocupar massa espai.

I el millor de tot és el seu preu. Per tan sols 4,99 euros, pots aconseguir aquesta safata i començar a gaudir d'una cuina més ordenada i funcional. I la pots comprar tant en la pàgina web d'Ikea com a les seves botigues físiques.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 13 de febrer de 2024

Pots comprar-la ara mateix a Ikea