Ikea ens salva la vida amb aquesta regleta per a cables Signum que la companyia té a la venda, el qual és el complement perfecte per a escriptoris i lleixes en les quals tinguem aparells electrònics tal com televisors, consoles i computadores.

Sempre intentem que aquests espais es vegin de la millor forma possible i de la forma més ordenada, però els cables solen ser un veritable problema, i encara que fem el possible perquè aquests cables no quedin a la vista, el cert és que moltes vegades s'enrotllen o acaben sent un enuig a l'hora d'ordenar.

Tanmateix, amb aquesta regleta podràs ordenar tots els teus cables de la millor forma possible i sense que quedin a la vista, i això per 19,99 euros, un preu que ha provocat que molts corrin a aconseguir aquesta regleta.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Regleta d'IKEA
Regleta d'IKEA

La regleta amb què podràs ordenar els teus cables com per art de màgia

Aquesta regleta bastant fàcil de posar és dels millors articles que pots tenir al cap per ordenar els cables del teu escriptori. Està elaborat amb acer i té revestiment en pols, per la qual cosa és bastant fàcil de netejar, a més que també aguanta bastant pes.

Es pot col·locar sense problemes en escriptoris amb mesures majors de 70 cm i és perfecte per acomodar els diferents cables que poden sortir d'aquest escriptori. El millor de tot és que mantindrà els cables lluny de la vista de qualsevol, el que fa que sigui més que eficient en el seu treball.

Té un color blanc amb barreja de gris que fa que quedi perfecte en qualsevol espai sense cap tipus de problemes. No pesa tant i pot resistir tot el pes dels cables que tinguis al teu escriptori, pel que és una regleta més que perfecta per al teu treball.

La pots aconseguir a la botiga online d'Ikea per menys de 20 euros, per la qual cosa no hauries de pensar en la seva compra i menys tenint en compte l'útil que és per ordenar aquests molestos cables.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA