Aquest dilluns 15 d'agost de 2022 és festiu a Catalunya, i encara que això significa que és dia de descans, pot sorgir qualsevol imprevist i que hagis de sortir a comprar alguna cosa. Quins supermercats estan oberts durant el 15 d'agost? Quins estan tancats? Els horaris dels supermercats habituals (Mercadona, Carrefour, Lidl, Aldi, Dia, Alcampo...) són els mateixos o estan canviats? T'ho resolem tot en aquesta guia ràpida.

Abans de començar, una recomanació: com que la informació sobre els horaris dels supermercats en dies festius de vegades és incerta, o es troba desactualitzada a les pàgines oficials de cada botiga, et recomanem en general cridar a un establiment per confirmar que està obert abans de sortir de compres d'emergències.

Mercadona

Mercadona, la cadena de supermercats més popular, no sol obrir en dies festius, i aquesta tendència torna a repetir-se aquest dilluns 15 d'agost, on tots els seus súpers estaran tancats. Tenint en compte que també tanca diumenge, hauràs de fer totes les compres necessàries a Mercadona divendres o dissabte. Altrament, hauràs d'esperar al dimarts 16 d'agost, amb l'horari habitual de 9:00-21:30.

Carrefour

Bones notícies en el cas de Carrefour. Sí, obrirà el 15 d'agost encara que sigui festiu. L'horari en teoria serà de 09:30-22:00, com un dia normal. Tingues en compte que la situació podria canviar en alguns supermercats Carrefour. Abans de planejar anar de compres dilluns, pots consultar si la teva botiga predilecta obre o no en dies festius utilitzant l'eina de localitzador de Carrefour de la seva pàgina oficial.

Dia / Clarel

Alguns dels supermercats Dia sí que obriran el 15 d'agost, mentre que d'altres estaran tancats en dia festiu. Una vegada més, es recomana que utilitzis el cercador de botigues de Dia per saber si el teu establiment més proper obrirà. Quant a Clarel, a priori totes les botigues a Catalunya estaran tancades durant aquest dia festiu. Atenció: els Dia que obriran aquell dia tenen l'horari de 09:30-14:30. No obren a la tarda.

Aldi

Com està passant amb molts supermercats d'aquest llistat, alguns supermercats Aldi sí que obriran durant el dia festiu, mentre que d'altres, segons el mateix cercador de la seva pàgina web oficial, sembla que romandran tancats fins dimarts. Recorda consultar l'horari d'Aldi, o cridar a la teva botiga habitual, abans de sortir de compres el 15 d'agost. Dels Aldi que obren, alguns ho faran, tot el dia, de 09:00-21:00, però d'altres només faran horari de 09:00-15:00.

Lidl

A priori, i sempre segons el cercador de la seva pàgina oficial, els teus supermercats Lidl usuals haurien d'estar oberts el dilluns 15 d'agost, però sempre és millor revisar per si de cas. A més, és possible que l'horari vaig variar durant aquell dia festiu. Per exemple, el Lidl del Carrer Pujades a Barcelona obrirà, com sempre, de 09:00-21:30, però el del centre comercial La Maquinista només té previst obrir de 09:00-15:00. Tingues això també en compte per evitar ensurts.

Supercor

Al llarg d'aquest any, els supermercats Supercor només tancaran l'1 de gener i el 25 de desembre, així que els teus Supercor propers obriran durant el 15 d'agost. No obstant això, i com ja s'ha anat recomanant al llarg d'aquest article, es recomana que cridis o t'asseguris abans de sortir a comprar durant aquest dilluns festiu. L'horari varia segons la botiga, però el més habitual és de 07:00-01:00.

Alcampo

Molts supermercats Alcampo tenen previst obrir el 15 d'agost amb un horari ampli de 09:30-22:00. No hem pogut trobar un d'ells que romangui tancat, però, per si de cas, et recomanem fer una comprovació al cercador de botigues de la seva pàgina web.