Per a ningú no és un secret que el daurat, argentat i les coses plenes de brillantor es converteixen en estrelles del Nadal any rere any, no importa el color en tendència, aquests sempre són utilitzats per crear contrast. Doncs bé, amb les noves ballarines de Pull&Bear aconseguiràs els teus outfits més nadalencs i trobaràs més d'una opció per combinar.

Pull&Bear i les seves sabatilles per a totes les edats

Ignorar aquestes sabatilles de Pull&Bear et resultarà impossible, ja que és un calçat que crida l'atenció a simple vista i que a més poden acompanyar-te en les celebracions de l'oficina, sopars especials i altres esdeveniments de la temporada. Conserven un disseny clàssic de tall arrodonit en la part superior que els permet acoblar-se amb delicadesa a la teva empenya, aconseguint una bona forma i deixant part d'aquest al descobert per a més comoditat i frescor.

Sabatilles de Pull&Bear
Sabatilles de Pull&Bear

Un disseny que compta a més amb vora de costura marcada al tall per a millor efecte, aconseguint que els detalls no passin desapercebuts ni per un segon en aquest calçat de Pull&Bear que el té tot. Es tracta d'un disseny amb puntera rodona, d'acabat delicat i que cobreix els dits amb delicadesa per oferir-te un calçat elegant en tot moment. La vora arrodonida a la punta a més li permet acoblar-se a la forma dels dits amb més facilitat i sense pressions incòmodes. Tenen un acabat lleugerament granulat que llueix molt bé visualment, i que a més eleven el disseny a la màxima elegància per combinar amb els teus abillaments favorits durant la celebració de Nadal.

Tancament de llaç per a les ballarines de Pull&Bear

Unes ballarines de Pull&Bear que destaquen a primera vista per comptar amb un acabat brillant que resulta impossible d'ignorar, però alhora tenen aquests tons metal·litzats que reforcen la idea i que pots combinar amb les teves faldilles o pantalons més elegants en tot moment. Per acabar de donar-li un toc elegant i diferent, aquestes ballarines compten amb dues tires fines en la part superior que et permeten ajustar les ballarines al peu amb facilitat, i amb tancament de llaç per a més delicadesa.

Recorden les clàssiques ballarines que ens compraven les nostres mares i ara poden estar al teu armari de gran perquè estan disponibles a diverses talles per elegir. Les dues opcions de models són el daurat i l'argentat, ambdós igual de temptadors i elegants. Quant a talles, podem avançar-te que la varietat també és bastant extensa, sent unes ballarines que pots aconseguir des de la 36 fins a la 41, i que al moment de la nostra recerca estaven totes disponibles.

Per assegurar-te que la teva talla està disponible has de fer un cop d'ull al teu color favorit al moment de fer la teva compra. Són unes ballarines còmodes i fàcils de portar amb una sola de tot just 1 cm. El seu preu és el mateix per a ambdós models, així que des de ja pots tenir aquestes ballarines al teu armari per un preu de 25,99 euros.